Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinkama

Ciaza przy Cerazette?

Polecane posty

witam biore te tabletki juz prawie pol roku przez pierwsze trzy blistry mialam prawie codziennie plamienia w polowie 4. plamienia znikly teraz biore juz 6. blister plamien nie ma ale juz trzeci dzen mam nudnosci czy jest to skutek stosowania tabletek czy ktoras z was miala podobne objawy czy jest mozliwosc ciazy

Gość rtrtrtr4
skutek pigułek . .jesli masz mdłości, to może po prostu zmnień tabletki...ja kiedyś zaczęłam brac pigułki Hormonet i czułam się fatalnie..plamiłam, miałam mdłości i bóle głowy...po 3 miesiącach męki odstawiłam i przeszłam na inne..

tylko ze ja karmie jeszcze piersia nie wiem czy sa jakies inne dla karmiacych

Gość jcpenny
są: Azalia. Przy Cerazette bolały mnie łydki a przy Azali nie - dziwne bo ten sam skład tylko producent inny

Ja mam plamienia przy cerazette.dość często,szczególnie w ostatnich miesiącach.nie karmie już,wiec planuje zmienić tabletki. A ty może zmień na ta Azalię.

Gość olga.w
ja jeszcze mam parę tabletek cerezette ,kończę i dę doi gina po inne karmiłam 16 mies nie karmię już 3 tyg ,tabletki brałam około 15 mies ,jak dla mnie to rewelacyjne tabletki zero skutków ubocznych .

jesli te mdlosci to skutek tabletek to zmienie dzisij od rana zle sie czuje