Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fergi

POMOCY

Polecane posty

Gość fergi

Mam 22 lata mieszkam z rodzicami, bratem i jego dziewczyna. Pracuje, dość dobrze zarabiam , w tym roku kończę studia licencjackie. Pracuje dwa weekendy w miesiącu a pozostałe dwa spędzam w szkole, nie mam czasu nawet na własne przyjemność. Matka cały czas się ze mną kłoci, ze nie mam chłopaka, ze zostanę stara panna, ze się ze wszystkimi wyjeb...m , a jak jej mowie , ze się wyprowadzę to ona na to, bo ty chcesz robić jak prostytutki na autostradzie, one tez robią co chcą . Kontroluje mnie, ostatnio zadzwoniła do mnie i powiedziała ze zadzwoni do mojej szefowej czy faktycznie pracuje do 21, kiedy mowie jej, ze mam juz 18 lat i nawet jeżeli wrócę do domu 22 to mam prawo porozmawiać 15 minut z koleżanką, a ona na to ja sie o Ciebie martwię, albo czepia się, ze dlaczego pracuje w ten albo inny dzień, a to przecież nie od mnie zależy. Musze dużo się uczyć do przed egzaminami i obrona, a ona sie mnie czepia, ze nic nie robię, a wcale tak nie jest kiedy mam wolny dzień albo druga zmianę gotuje obiad, sprzątam itp. Chce sie wyprowadzić ale boje sie reakcji rodziców, wiem, ze sobie poradzę ale boje się, ze będą sie awanturować i nie pozwolą mi zabrać nic z domu ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować