Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateusz na usługach

katoliczki w łóżku - opinie?

Polecane posty

Gość taka sobie jaaaaaaaa
Te wszystkie katoliczki co mówia, że do ust nie, bo komunia, że tylko po misjonarsku itd zwyczajnie nie znają się na religii katolickiej xD W naszej religii ograniczenia dotyczą tylko seksu przedmałżeńskiego, antykoncepcji (aczkolwiek prezerwatywy sa uznawane jako mniejsze zło). Do samej techniki, czy do różnych praktyk uprawiania seksu kościół nie ma nic! A jak ktoś myśli inaczej to niech się lepiej zapozna z tą religią. Ojciec ( naprawdę zagorzały katolik, pracował wiele lat z księzmi) powiedział mi przed samym ślubem: Dziecko pamiętaj, że łożu małżeńskim można wszystko i bez ograniczeń. Seks analny, oralny, scenki, a nawet piss- kościół na ten temat nie ma nic do powiedzenia. A co do seksu przed ślubem. Takim samym grzechem (dla katolika) jest seks w pozycji misjonarskiej jak i na pieska, 69, czy samo zrobienie laski. Szkoda, że katolicy nie mają pojęcia o swojej religii :(((( To smutne

Gość kup sobie 10 kg papryki zapisz
a o.Knotz, moze wszystko wyjaśni. Polskie piekiełko musi byc wszędzie, nawet w łóżku i wszechobecna hipokryzja. Gówno mnie obchodzi, że jakiś doktor koscioła był zboczonym mizoginem (mizoginia-nienawiść do kobiet), a Bóg wiedział co robi stwarzając kobiety, o czym zapominają, te po-jebane kiecuny katolickie, oczywiści inne protestanty, też.

Gość Kattie@
Ty tam pod moim postem,do ciebie.. wypowiadam sie bo chce i lubie ,temat ciekawy i kontowesyjny gowno ci do moich pogladow,a jaka jestem katoliczka ?, nie tobie osadzac. katolicyzm to jest wiara ,a nie slepe stoswnaie sie do wyzartych ksiezy koscioła kaolickiego i ich moraliztorskich kazan.jedzie hipokryzja i pruderiia od ciebie... te małe to celowo jak ci pasuje to mozesz sie seksic tylko w dni plodne najlepiej bez zabezpieczenia mow wszystko ksiedzu na spowiedzi,a co bys nie zapomniała o tym ze facet gumke uzywa,i marnujesz tyle dobra ,a na koniec wyslij swojego za granice zeby dobrze przypieprzal na całe towarzystwo. No i to by było na tylle,poki co

Gość pastor_tm
O ludzie małej wiary. Tak jak napisał niejaki marcelllo. Religia nie jest po to, żeby sobie z niej wybierać co komu pasuje, a odrzucać niewygodne rzeczy bo nie pasują do dzisiejszych czasów. I wcale mi nie chodzi o wykładnię kościoła rzymskokatolickiego, czy innych wyznań. Bo jeśli człowiek naprawdę wierzy, to z wiarą żyje 24 godziny na dobę, a nie tylko 1 godzinę w tygodniu z niechęcią odbębnia. Sam kościół rzymskokatolicki nie nakazuje stosowania wyłącznie pozycji misjonarskiej. A wręcz przeciwnie, popiera wszelkie formy aktywności seksualnej, które nie godzą w godność drugiego człowieka i dzieją się za obopólną zgodą i dążą do umocnienia więzi w rodzinie. Tak więc poza seksem przedmałżeńskim, cudzołóstwem, zoofilią, pedofilią i skrajnymi przypadkami fetyszyzmu, sadyzmem i masochizmem można naprawdę wszystko. Ale wydaje się, że dla współczesnego człowieka to wciąż mało ...

Gość Kattie@
kurde przepraszam ,zle zobaczyłam ze to nie do mnie ale mi głupio ,nie gniewaj,w piers sie uderzam..przepraszam ze tak pojechałam

Gość Kattie@
pastor jak cie czytam ,to robi mi sie goraca,wiesz?

Gość pastor_tm
do Kattie@ Raduje się serce me z tego powodu. A teraz idź i wykorzystaj tą energię w szczytnym celu ...

Gość Yebus Maksimus
a koło du-py mi latają katoliczki, sryczki, czy inne poje-by. Jak zrobić, żeby baby miały ochote na dziubdzianie zawsze a nie tylko w tedy gdy maja owulacje i dni płodne, a poza tymi dniami, piczki suche i brak ochoty. To jest problem i nagroda Nobla dla tego co ja rozwiąże.

Gość pastor_tm
@ Yebus Maksimus Wiele jest sposobów na zachęcenie kobiety do sexu poza okresem owulacji i sprawienia, aby był on niezwykle satysfakcjonujący w ciągu całego cyklu. Z tym ze najpierw musisz zaprzestać bycia gburowatym pustakiem, a zacząć używać swego mózgu ...

Gość Yebus Maksimus
jest tylko jeden sposób i nazywa się kasa, na dzwięk słowa pieniądze same majtki spadają i największa cnotliwa panna staje się , miła chętna i gotowa z gorącą mokra piczką. Nawet zakonnica, sprawdzone und potwierdzone. Amen i dupa Ryzdzyka

Gość mrokossss
do Yebus Maksimus To pisz matole wyraźnie, że Tobie nie o kobiety chodzi a o zwyczajne kur.wisz.ony !!!

Gość Yebus Maksimus
od masturbacji, to ci sie we łbie poyebało. Pieniądz ma tą czarodziejską moc, że z najbardziej cnotliwej dziewicy zrobi się seksmaszyna, no może pomijając Etiopki z zaszytymi piczkami

Gość Kattie@
Ja juz spozytkowałm swoja energie, mam jej pod dostatkiem. Pastor,a Ty moralizatorze dobrych obyczajow jak uwazasz, Jak u ciebie glosisz na ambonie teorie spiskowe czy moze tez praktyka z chetnymi ... katoliczkami? ze juz nie wspomne o innym bezecenstwie jeeli religia tak popiera zycie seksualne to skad tyle hipokryzji i zakłamania w imie czego? seks tylko na wzank? a przeciez jak do buzi to nie tragedia bo kto wie cuda sie zdarzają,nie?

Gość rosarita
moher przyslania wszystko

Gość katolikiem jest
każdy kto był ochrzczony. Znowu debile chcą zaistnieć i wypisują bzdury? W Polsce większosć ludzi to katolicy.

Gość katolikiem jest
idlaczego akurat do katolików te gadki, a prawosławni to h..?

Gość katolikiem jest
większosć Polek w łóżku to katoliczki, autorze tłumoku. Ojca zapytaj jak z matką w łóżku, to najbliższa ci katoliczka.

Gość marcin123456
Mam żonę katoliczkę - od 3 lat. Seks to masakra 1-2 razy w miesiącu. Tysiące wymówek. Przed ślubem był ale też nie za często - wymówka religia. Ja się ostro męczę, przestałem już nalegać na wspólne pożycie, masturbuje się regularnie. Odbija mi się to na całym życiu - kiedyś byłem energiczny .. teraz apatyczny, firma mi pada bo nie mam na nic sił, zrobiłem sie agresywny i wulgarny. Zastanawiam się nad skokiem w bok...

Gość mąż katolik też
Moja żona jest katoliczką. Uprawaiamy razem seks gupowy, czsem małe Gb, ona kocha się z meżczyznami i kobietami, lubi na dwa baty. Co jeszcze? Jest piękna, wszyscy ją pożądają. Tak to jest z katoliczkami.