Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniemamsily

Moj facet jest nic nie wart

Polecane posty

Gość noniemamsily

Dziś zalogowałam sie przez przypadek na email moego faceta i zauwazaylam wiadomosc z profilu sympatia.pl Zaciekawiona zalogowalam sie na jego konto i jestem w szoku. zalozyl sobie konto podal zainteresowania i napisal ze szuka kobiety i milosci. Jestesmy razem przez 6 lat i nigdy w zyciu czegos takiego bym sie nie spodziewala. Nie bylo co prawda konwersacji ani nic tego typu ale mimo to bylam zla. To spowodowalo ze postawnowilam go sprawdzic rowniez na jednym z portali spolecznosciowych. tak we wiadomosciahc znalazlam rozmowe z przed roku z dziewczyną z ktorą dawno kręcił. Pisal jej ze nas od dawna nic nie lączy , chcial od niejnumer, na jego nieszczęscie ona juz byla zajęta. miesiac pozniej oswiadczyl mi sie, planujemy ślub. Aż mnie trzęsie, nie powiedzialam mu jeszcze ze wiem. :(

Gość grioteska
wiesz- mnie mój zdradził po 10 latach i zdradzał rok czasu, a jak wyszło na jaw, to nagle mówi, że jestem miłością jego zycia :/

Gość bar(a)bara
Dziś zalogowałam sie przez przypadek na email moego faceta? przez przypadek? :D

Gość infinita
NIE MOW MU O TYM OBSERWUJ,MOZE BYC TAK ŻE CHCIAŁ SPRAWDZIC SWOJE CZY MA JESZCZE POWODZENIE????PRZED ŚLUBEM SA TAKIE SYNDROMY U KOBIET JAK I U FACETÓW,NIE ROBIŁABYM Z TEGO PANIKI.A FACECI PISZA BZDURY INNYM KOBIETOM TO NORMALNE,MOGŁ WYMYSLEC JEJ TO ŻE NIBY MIEDZY WAMI NIC NIE MA,,TAK JA SĄDZE

Gość grioteska
i co z tego, że się zalogowała- może tak jak ja podejrzewała coś i w końcu chciała sprawdzić

Gość mandarynka B
no nie to nie można tego tak zostawiać... przecież to nie fair wobec ciebie. jeżeli nie kochc cię to niech spada... widocznie brakuje mu ruchańska i szuka go przez internet... albo juz mu sie znudziłaś tak czy siak nie robi się tego i nie brnie się do slubu....

Gość infinita
NO I DOBRZE ZE SPRAWDZIŁA

Gość infinita
TAK OD RAZU JEJ NAPISZCIE ZE RUCHAŁ PRZEZ INTERNET,CHCIAŁ SIE NAPEWNO DOWARTOSCIOWAC!

Na swoje szczęście przez ''przypadek'' wpadłaś na tego maila. ;] Dziewczyno, ogarnij się, on jest nic nie wart, jak napisałaś w temacie. Będąc jego dziewczynom zdradzał Cię, więc myślisz, ze po ślubie się opamięta? No way! Kopnij Go w tyłek! Na pewno znajdziesz kogoś wiernego, chociaż w dzisiejszych czasach trudno o to, to fakt.

Gość mandarynka B
hahahahaha wszyscy faceci przynajmniej raz dziennie myślą o seksie i brzydko mówiąc zwaleniu konia.. troszkę już znam chłopów.. co wy tej dziewczynie radzicie ??? on ją poniża za plecami umawia się, nawiazuje odniste znajomości i co ma to tak zostawiać ? w życiu !!! Taki zwiazek gdzie się już na starcie oszukuje i okłamuje ile jest wart ?!

Gość Jsciodchcjh
Osz kurka!

Gość noniemamsily
NIe zdradzał mnie, tylko chcial numer to tej dziewczyny. To jeszcze nie byłą zdrada i nie wiadomo czy by do niej doszło. mam świadomość ze to jest chamstwo. Chcialabym mu o tym powiedzieci powiem, jednak znając jego bedzie awantura o to ze czytam jego prywatne rzeczy. Dobrze, że czytam, bo inaczej nie dowiedzialabym sie. Najgorsze jest to ze to strasznie boli. Jestesmy normalną parą lubimy razem sie smiac, zartować. NIgdy go nie zdradziłam i myslalam ze on mnie tez. Co prawda kiedys mielismy kryzyz pojawil sie pewien facet. Wtedy tez on poznal tą dziewczynę.Wiece co, zawsze myslalam ze mnie to nigdy nie spotka. Zawsze byl to dla mnie temat odległy. Mam ochotę go rozszarpać. Ale kocham go.

Gość grioteska
jakbym czytała o sobie- tez go uważałam za ideał, że mnie nigdy nie zdradzi itp itd. ale sie myliłam. nie mówie, że twój taki jest, ale nigdy nikogo nie mozna byc pewnym!!!

Gość noniemamsily
Wiesz, teraz juz nie jestem pewna. Jak czytalam tamte wiadomosci to jakby kto wbil mi nóz w serce. Jednak ciezko jest to wszystko zmienic. Najpierw musze mu powiedziec ze wiem, ze czytałam to wszystko. Ale nie mam na to ochoty, nie umiem. Nawet jak mysle o rozstaniu to widzę siebie bezradną.

Gość cgfvhbjnm
nie ma to jak "zalogować się przez przypadek" :D

Gość noniemamsily
Dziewczyny wam sie nigdy nie zdarzyło zalogowac przez przypadek, rozumiem?? Przestancie :D

Mój chłopak zostawia często facebook'a włączonego na moim kompie, ale Go nie sprawdzam. Po pierwsze, ufam, po drugie, chyba jestem tchórzem (awantura gdyby się dowiedział, ze szperam w jego prywatności + mogłabym przeczytać coś z kontekstu, co jednoznacznie wskazywałoby na jego niewierność, a byłby niewinny).

Mój chłopak zostawia często facebook'a włączonego na moim kompie, ale Go nie sprawdzam. Po pierwsze, ufam, po drugie, chyba jestem tchórzem (awantura gdyby się dowiedział, ze szperam w jego prywatności + mogłabym przeczytać coś z kontekstu, co jednoznacznie wskazywałoby na jego niewierność, a byłby niewinny).