Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwnooka panienka

Annabelle Minerals - kosmetyki mineralne- uzywacie?

Polecane posty

Gość gość
a w Warszawie gdzie jest sklep z ich kosmetykami?

Gość gość
dokładnie nie wiem ale myślę że na stronie annabelle lub na fb jest napisane, ja kupuję w esklepie.

Gość AniaWejko
Bardzo przypadły mi do gustu zwłaszcza puder rozświetlający z tej firmy sprawdza się naprawdę super!

Gość Lana1111
Mi przypadł do gustu puder matujący z tej firmy. Po użyciu skóra długo pozostaje matowa.

Gość gość
dziewczyny a jak nakładacie taki puder mineralny?

Gość gość
ja za pomocą pędzelka, wysypuję troszkę pudru na wieczko i okrągłymi ******* za pomocą pędzelka nakładam puder :) lubię jego lekkość i łatwość właśnie w nakładaniu bez efektu maski.

Gość gość
a można jakoś inaczej nakładać puder mineralny? chyba tylko pędzelkiem.

Gość gość
ja nakładam pędzelkiem, myślę że nie ma innej opcji, wygodnie się nakłada i jest higieniczny. Też zamawiałam od razu z annabelle pędzelki.

Gość gość
jak dla mnie annabelle ma najlepsze pudry mineralne ever. Skład prostu i dobry!

Gość emizuk
ja nie używam, ale też mnie ostatnio interesują. Oglądam recenzje na YT

Gość gość
i jak polecają ten puder, tez często czytam opinnie innych zanim coś kupię i tym razem też szukam właśnie, chciałabym kupić jakiś puder na świąt i sylwestra mam mieszaną skórę i zastanawiam się nad matującym i nad kryjącym, wypryski mam tylko gdzie niegdzie i nie wiem jaki bedzie lepszy hmm

włąsnie przeglądałam efekty przed i po nałożeniu pudru z annabelle, bardzo fajny efekt! nie wiedziałam że mineralny puder może zdziałać tak dużo

Gość gość
a ile się utrzymują takie minerałki, poszukuję pudru na wesele i chciałabym właśnie żeby był trwały.

Gość NataliaW2
Uwielbiam kosmetyki mineralne z Annabelle Minerals mają świetny skład i są stosunkowo tanie do tak dobrej jakości. https://www.eshopannabelle.com/pl/

Gość Karolinafifi
Uwielbiam Annabelle Minerals zwłaszcza ich podkłady mineralne. Ładnie wyglądają na twarzy i trzymają się cały dzień w pracy nawet upalny.

Gość moniaaaz
używałam anabelle, a ostatnio testuję jane iredale eko puder mineralny w formie prasowanej i chyba bardziej mi odpowiada. sypkie wszędzie się rozsypywały

Gość Annnkakaka
Ja bardzo lubię puder i podkład z Annabelle Minerals, uzywam codziennie i jest zawsze idealnie. Akcesoria do makijazu w sumie też z tej firmy, jak dla mnie cena do jakości super.

Gość magosska88
A gdzie mozna kupić ten puder z Annabelle Minerals?? Jak dobrać idealny dla siebie odcień? Macie jakieś rady?

Gość gość
na ich stronie zamów sobie probki i sobie dobierzesz odcien idealnie, bo kolorów jest sporo :)

Gość gość
ja z mineralnych kosmetyków jestem zachwycona cieniami do powiek Alilla, to polska świetna marka, te cienie są bardzo trwałe no i nie uczulają, nie mają też w składzie silikonów ani parabenów

Gość gość
ja jestem zachwycona podkładem i pudrem, moja cera sie poprawiła odkąd uzywam, to znaczy mam mniej zaskórników, a skóra nie jest przesuszona miejscami, nie zmienialam nic jesli chodzi o pielęgnacje, a więc to zasługa kosmetyków do makijażu :)

Gość weronikakrynka2
Od roku używam kosmetyków mineralnych z Annabelle Minerals. Mają bardzo dobry skład i mimo wrażliwej skóry nie podrażniają mnie jak większość kosmetyków drogeryjnych. Dodatkowo świetnie sprawdzają się przy suchej i mieszanej skórze.

Gość gość
Miałam jednak zauważyłam, że zaczęły mi po nich wychodzić syfy i się przerzuciłam na Earthnicity Minerals i są ok

Polecam te produkty, opierają się wyłącznie na 4 składnikach. A jak powszechnie wiadomo mniej w tym przypadku znaczy więcej. Jeżeli u kogoś wystąpiły objawy alergii skórnej, najpierw poszukałabym przyczyn przyglądając się od początku do końca całej pielęgnacji. Przyczyn pogorszenia stanu skóry jest naprawdę bardzo wiele.

Gość breathing
To prawda, całość opiera się na czterech składnikach i czuć, że są naprawdę dobre jakościowo. Ja zakochałam się w podkładzie kryjącym Annabelle Minerals - na moją skórę działa perfekcyjnie, nie mam najmniejszych problemów.

Od 2 lat używam podkładu kryjącego z eshopannabelle. Ma bardzo dobry skład przez co nie podrażnia mojej wrażliwej skóry. Dobrze matuje i utrzymuje się na skórze bez poprawek cały dzień w pracy. Dodatkowo nadaje skórze zdrowego blasku i nie wchodzi w zmarszczki. 

U mnie bardzo dobrze spisuje się podkład kryjący z eshopannabelle. Od zawsze mam problemy z trądzikiem i niekiedy kosmetyki drogeryjne mnie zapychają z minerałami nie mam takiego problemu. Bardzo dobrze wyglądają na twarzy i co najważniejsze nie zapychają. Dodatkowo ten podkład bardzo ładnie rozświetla skórę.