Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karaluch133133

Podanie o wydanie papierów ze szkoły

Polecane posty

Gość Karaluch133133

Pomocy, chcę zabrać papiery ze szkoły i przenieść się do innej ale nie mam pojęcia jak napisać takie podanie do dyrektora. Muszę to zanieść w tym tygodniu a nie wiem co mam tam dokładnie umieścić i co napisać.

Gość Ratunkuuu
:D

Gość normalnie tak
jak sie pisze kazde inne podanie w lewym górnym rogu dane i adres w prawym miejscowosc i data na srodku ponizej podanie do dyrektora i tu nazwa szkoly i miejscowsc np Podanie do Dyrektora Zespołu Szkoł w Warszawie, pod spodem tresc podania musisz zawrzec prosbe, napisac z ktorej jestes klasy i dlaczego chcesz zabrac dokumenty

Gość normalnie tak
a i zanim wydadza ci dokumenty bedziesz musial obiegówke podpisac a jesli jestes nieletni to z rodzicami przyjsc

Gość Karaluch133133
no własnie wiem ze muszę zrobić obiegówkę. Ale nie mam pojęcia jak streścić to podanie, jak napisać żeby było ładnie.

Gość normalnie tak
np Zwracam sie z prosba o wydanie dokumentów ze szkoly i tu nazwa szkoly do ktorej uczeszczalem w roku szkolnym 2011/2012 do klasy tutaj musisz podac do jakiej klasy chodziles, prosbe swa motywuje checia zmiany szkoly, zreszta oni nie patrza zbytnio na to co napiszesz tylko musza miec te podanie w razie gdybys kiedys przyszedl i stwierdzil ze szkola zgubila dokumenty i wtedy oni maja te podanie ze dobrowolnie je zabrales

Gość Karaluch133133
Dzięki :)

Gość sfgyy
Ale gadasz głupoty podanie jest zamiast obiegówki gdy chcesz wybrać dokumenty a nie ma nauczycieli np. Wakacje. ... Nie trzeba z rodzicem wystarczy ze podanie jest przez opiekuna podpisane lub gdy zamiast podania obiegowka to "proszę o wydanie dokumentów mojemu synowi imię nazwisko i juz podpis.

Gość gość
Patrz na datę debilu! :O