Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bndfndgn

Czy ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość bndfndgn

Jestem 18letnią dziewczyną. Łatwiej mi jest się dogadać z osobą 30letnią niż rówieśnikami. Wydaje mi się, że mentalnie jestem starsza o kilka lat.. Ludzie w mojej klasie śmieją się z rzeczy które w ogóle nie są śmieszne, robią głupie dowcipy, nie potrafię złapać z nimi kontaktu bo ja podchodzę do wielu spraw poważniej. Czy coś ze mną nie tak?

Gość Ratunkuuu
to możesz już przyjmować klientow

Tak, z Toba jest cos nie tak:O Chcesz sobie spieprzyc mlodosc na udawaniu osoby starszej niz jestes:P Jak juz kiedys bedziesz pragnela mlodosci, to bedzie juz za pozno:P

Zajebiscie jest byc mlodym i robic chociazby te glupie i "niesmieszne" zarty, zeby miec mile wspomnienia.

Gość gfxgf
Autorko mialam podobnie. Dla mnie to nie bylo smieszne,a raczej zalosne jak sie zachowywala mlodziez. Wolalam porozmawiac z kims starszym o polityce, zyciowych problemach i innych duperelach niz typu 'idziemy na melanz?' 'yol yol,ale masakra bylam w galerii i widzialam takie zajebjaszcze spodnie z fredzlami...musze skolowac kaske na nie' albo piski jak krowsko w ruji bo jakis koles przez sekunde zerknal na kogos

Gość dewerze
też miałem podobnie i nie mam czego żałować, owszem miałbym, gdyby dzisiejsza młodzież była normalna, ale niestety jest nienormalna