Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska31

jak schudnąć

Polecane posty

Gość karniika
W turnusy odchudzające nie wierzę. Znajoma była na takim i... tak mniej więcej 1/3 dziewczyn nie trzymała diety, a część pozostałych się skusiło również ;-) Ja np. nie liczyłam nigdy kalorii. Czytałam o Foreverslim trochę w sieci - składniki nie są szkodliwe, niby są zdrowe. Ciekawe czemu tylko to wciąż nie jest dostępne w Polsce ;/

Gość magnolia k.
Byłam na turnusie odchudzającym 2 lata temu. Nie będę opisywała co konkretnie się tam działo, powiem tylko w dużym skrócie - nie schudłam. Niestety, ale takie cuda wcale nic nie dają. Nie będę ściemniać - zachęciłyście mnie tymi waszymi opisami. Kupiłam na aukcji dwa opakowania ForeverSlim. To dopiero 3 dzień. Waga normalna, samopoczucie też. Mam nadzieję, że nie będę jedyną, która w ten sposób nie schudnie ;/

Turnusy odchudzające potrafią się genialnie sprawdzić. Jak ktoś nie trzyma diety, to nie wiem po co w takim razie się tam wybiera. Polecam całoroczną ofertę Primavery dotyczącą właśnie wczasów odchudzających w towarzystwie profesjonalnych trenerów oraz dietetyków. A to wszystko w malowniczej Jastrzębiej Górze :)

Gość kartenta
Moje próby chudnięcia mogę wymieniać w nieskończoność - każda kolejna dieta dawała jeszcze większy efekt jojo. Wprowadziłam przy ostatniej diecie suplement w postaci foreverslim. Systematycznie starałam się ćwiczyć, zmieniać przyzwyczajenia żywieniowe i jak na razie mam swój mały sukces - tak jak straciłam 7 kg, tak dalej od miesiąca to utrzymuję i mam nadzieję, że będzie już tak dalej. Płakać mi się chce kiedy patrzę na moje ciuchy z przed kilku miesięcy ;-)

Gość maja tomczyk
Jeśli przy Foreverslim będziesz systematycznie zmieniała swoją dietę to schudniesz i utrzymasz wagę. Bardzo ważne jest to, co będziesz robiła po zakończeniu kuracji. Foreverslim pomoże schudnąć, ale dla utrzymania nowej wagi sama musisz wykonać sporo pracy. Później najważniejsza jest już tylko dieta i aktywność.

Gość gabryśka77
Ja aby schudnąć wykluczyłam z diety fast foody ,kolorowe gazowane napoje przekąski w stylu chipsy paluszki.Nie ukrywam że wspomagałam się Foreverslimem ale zmiana nawyków żywieniowych dobże mi zrobiła.Łącznie na diecie schudłam 17 kg.

Ja w momencie gdy uświadomiłam sobie że pora się za siebie wziąć sięgnęłam po tabletki raspberrybio5 i od razu poczułam różnicę. Bardzo szybko powróciłam do formy i przestałam mieć problemy z jedzeniem.

Gość gość
również brałam slimcea . Według mnie dobre rozwiązanie.

Gość corrioni
Poczytajcie sobie o http://go-slim.pl jak skutecznie wspomaga odchudzanie i poprawia kondycję fizyczną. Ja zrzuciłam 11 kilogramów w miesiąc. Stosowałam dietę, suplement i ćwiczenia.

Gość gość
najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania.

Gość gość
Wiem, że samemu ciężko jest wygrać walkę z kilogramami, dlatego ja ostatnio współpracuję z Panią dietetyk i w końcu nie chodzę głodna a kilogramy spadają. Jedzenie jest smaczne i nie trzeba się katować. Tym razem na pewno utrzymam wagę, polecam http://hh-life.pl/promocja-cenowa-na-diety-on line/

Gość gość
jak chcesz szybko i dużo schudnąć to polecam Ci tą dietę: http://beactive.pl/diety/dieta-1000-kcal jest świetna, chociaż trzeba sie trochę pomęczyć, ale ja dałam sobie radę i spadło mi 11 kg w miesiac

Gość gość
ja miałam diete która zakładała rezygnowanie z weglowodanów po godzinie 16. Kolacja też bardzo skromna, same białka praktycznie. Zrezygnowałam z fast foodów. Chipsów itd. Do tego suplement Slimcea i ładnie schudłam. Bodajże 14kg w 12 tygodni.

Gość gość
I ja również brałam Foreverslim.Zależało mi aby schudnąć ok10 kg i to mi się udało i to naprawdę w krótkim czasie bo zajęło mi to tylko dwa miesiące.Według mnie najlepszy preparat na Polskim rynku.

Gość hanamontana
Oprócz diety i siłowni warto dołączyć również zabiegi. Moja siostra bardzo dużo schudła dzięki zabiegom redukującym tkankę tłuszczową Redustim. U nas w Krakowie można je zrobić w salonie Vici. Najlepszy efekt jest po serii dwunastu takich zabiegów. Sama się szykuję, od stycznia się na nie wybieram :)

Gość Jacek56
Ja mogę polecić męskie tabletki na odchudzanie to therm line man. Jest też żeński odpowiednik. Po nich udało mi się schudnąć 17 kg w trzy miesiące, zmieniłem dietę i zacząłem chodzić na siłownię. Także polecam.

Gość gość
Ja odchudzałam się sama dla siebie ze swoją wagą nie czułam się najlepiej wiedziałam że wyglądam źle.Po długim wahaniu zdecydowałam się również na Foreverslim.I mój wybór był słuszny bo dzięki tym amerykańskim tabletką w końcu udało mi się schudnąć.Teraz jestem fanką zdrowego żywienia.Bo każdy komu udało się schudnąć już więcej nie będzie chciał przytyć.

Gość gośćSarna
U mnie poskutkował Foreverslim.W ciągu trzech miesięcy schudłam bardzo dużo.Oczywiście zmiana diety i godzin posiłków też była istotna.Jeżeli kiedykolwiek miałaby znów się odchudzać bez zastanowienia sięgnę jeszcze raz po te tabletki.

Gość gość
Wszyscy którzy pisz, że stracili kilogramy na samych tabletkach i bez wysiłku to ściema. Odchudzanie niestety wiąże się z wysiłkiem. ważna jest odpowiednia dieta i ćwiczenia. Można się wspomagać ale czymś naturalnym. Ja np stosuję młody zielony jęczmień bo fajnie wspomaga, poprawia funkcjonowanie metabolizmu, dostarcza dużo składników odżywczych i odkwasza organizm. Także żeby się skutecznie i zdrowo odchudzać to trzeba to robić z głową a nie łykać bez sensu jakąś chemie i czekać na cuda.

jeczmien, zielona trava, foreverslim, napoj chilli, jeny, dziewczyny, ogarnijcie sie. Zadne specyfiki, tylko ciezka praca - mniej jesc i wiecej ruszac sie, ale naet nie na silowni tylko zwykly, codzienny ruch w pracy i w domu. Bez przesady. Najwzaniejsze to przestac wpieprzac.

Gość gośćarleta
macie racje, najważniejsze to nie żreć tyle, zbilansowana dieta i ruch :) to klucz do sukcesu. niestety ale od samych tabletek się nie chudnie. sama brałam tabletki iqgreen i jakoś nie wierzę, że one same pomogłyby mi zrzucić nadbagaż. ale z dietą i ćwiczeniami po prostu zrzucałam kilogramy szybciej.

Gość miszczak
Decyzję zakupu Foreverslimu podjęłam po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na jego temat.Teraz sama mogę się podpisać dwoma rękoma pod tymi wszystkim opiniami.Nie ma lepszego preparatu wspomagającego odchudzanie na polskim rynku.

Gość gość
Przede wszystkim to ćwiczenia i dieta a jak się już czymś wspomagać to naturalnymi preparatami. Ja polecam green barely slim bo zawiera naturalny ekstrakt z młodego zielonego jęczmienia, temat bardzo popularny ostatnio. Super działa na metabolizm, dostarcza mnóstwo witamin i składników odżywczych