Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia765

studia czy szkola policealna

Polecane posty

Gość sylwia765

Witam. SKończyłam właśnie matury i czekam na wyniki. Pisałam tylko obowiązkowe przedmioty. Zastanawiałam się co lubię.. i zauwazylam, że wszystkiego po trochę. Z takich podstawych zainteresowań: Moją wielką pasją jest siatkówka, gram, trenuję jednak to nie wystarczy by iść na AWF, ponieważ lubię tylko 2 dyscypliny a tam trzeba umieć i lubić WSZYSTKO. Lubię również matematykę ale tylko podstawową , na rozszerzeniu nie dawałam rady Lubię pomagać innym i kocham zwierzęta jednak nie widze w tym kierunku żadnej pracy Lubię także dzieci. Jestem osobą, która nie potrafi usiedzieć w miejscu, cały czas musze coś robić. Uważam, że jak coś postanowię to cel osiągnę, jestem ambitna. Jaki zawód mi radzicie? Lepsze studia a może szkoła policealne, studium. Nie mam pojęcia co by mmogła robić, wiem tylko tyle, że chciałabym coś robić, nie kończyć edukacji na liceum. Prosze o rady, Może ktoś ma jakieś propozycje, z góry dziękuję :)

Gość r4nf4jrtn
jak lubisz dzieci to sobie je zrób z chłopakiem

Gość Palomaaa
Studium doradzam, ale jeśli chcesz być np. fryzjerką czy kosmetologiem, bo tam rzeczywiście Cię czegoś nauczą.

Gość frużelinka
moim zdaniem szkoły policealne to dobre rozwiązanie. ja sama skończyłam TEB edukację na kierunku: technik usług kosmetycznych i byłam bardzo zadowolona. dla ciebie może fajny by był kierunek: organizator imprez a może pilot wycieczek? teraz w TEBie mają promocję, że dają słuchaczom tablety na czas nauki a potem można je sobie za złotówkę wykupić - fajna opcja. szkoda, że jej nie było, kiedy ja się tam rekrutowałam ;) możesz sobie sprawdzić tu: http://epakiet.teb.pl