Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zgorszona na maksa

pracowalam u Nazi w DE

Polecane posty

mieszkam juz bardzo dlugo w DE. Nikdy nie lubilam zadawac sie z z Turkami czy Arabami i nigdy nie chcialam pracowac t.z miec za szefa jakiegos z nich. Zawsze myslalam, ze Niemcy sa w porzadku. Z braku pieniedzy zaczelam sprzatac w niemieckiej firmie z szefem Niemcem chociaz jestem po studiach. Po prostu musialam. Zawsze myslalam, ze Niemcy to porzadny narod. Ostatnio zauwazylam na komorce szefa obrazek t.z Hakenkreuz :-O:-O:-O jako tlo :-O Dzisiaj wyrzucil mnie z roboty bo podobno bylam nie mila. No ok. Chcialam zeby mi wyplacil pieniadze a on powiedzial ze mam przyjsc do jego biura o 14 :-O Oczywiscie go tam nie bylo. To znaczy chcial mnie oszukac. Mam kolezanke Niemke ktora jest z facetem z Kosowa. Ten facet mnie nawet nie zna ale powiedzial ze on to dla mnie zalatwi bo zna tego Niemca. Nigdy bym nie pomyslala, ze spotkam Niemca faszyste i za mna wstawi sie ktos zupelnie obcy ktory nie jest Niemcem czy Polakiem. Na razie czekam na telefon co bedzie dalej. Pisze to tylko tutaj bo jestem w szoku i jestem zgorszona, ze jest tyle faszystow w Niemczech :-O:-O:-Oi zawsze mialam zle zdanie o poludniowcach i muzulmanach, chociaz zapewne nie jestem rasistka a wpadlam na Nazi :-O:-O:-O

Gość zawiedziony1410
przeczytajcie do końca żeby dojść do puenty: "chociaz zapewne nie jestem rasistka"

to ze wolalam ufac pracowcom Niemcom a nie obcokrajowcom w Nieczech nie oznacza, ze jestem rasistka :-O Obcokrajowcy sa tutaj znani za rozne wykrety :-Oi gdybym byla rasistka to nie bylabym tak oburzona Hakenkreuzem :-O

pracodawcom*