Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam popołudniem

Facet 30 lat i więcej bez kobiety nie jest normalny.

Polecane posty

Gość pozdrawiam popołudniem

Dodatkowo jeśli to typ, który nigdy nie był w związku to coś z nim nie tak. Taki facet zazwyczaj ma problemy psychiczne i nigdy nie będzie potrafił stworzyć związku. Często są to aspołeczne typy prowadzące samotnicze życie. Najlepsi faceci i w dodatku normalni już dawno są zajęci. Pozostały tylko odpady albo z odzysku.

Gość lepravikson
nie masz pojęcia co to znaczy nie miec powodzenia latwo tak mowic kobiecie ktora nigdy nie moze narzekac na brak powodzenia. wystaczy ze bedzie atrakcyjna i zadbana - i juz zawsze jakis kandydat sie znajdzie.

pozdrawiam popołudniem-W pełni masz rację. Nigdy za normalnego siebie nie uważałem. Odstaje od normy, co nie znaczy że jestem gorszy od innych, obecna norma społeczna mi po prostu nie pasuje, jestem swego rodzaju buntownikiem od obecnej normy społecznej.

"Taki facet zazwyczaj ma problemy psychiczne" Za to 30 par butów w szafie plus tyle samo torebek i CIĄGLE za mało wskazuje, że wszystko w jak najlepszym porządku z taką osoba. Nie mówiąc już o 1, 2,3, 4 itd nieudanym związku (ten sam partner - inny wygląd) " Często są to aspołeczne typy prowadzące samotnicze życie." Na szczęście żaden z nich na randkę cię nie zaprosi. Co innego taki któremu akurat nudzi się i chętnie by coś wygrzmocił po czym odesłał kopniakiem w dupsko :D

Gość powodzenia!
e tam, nie generalizowalabym:) wszystko zalezy od osoby- jak ktos jest nieudacznikiem, to bedzie nim zawsze i od zawsze nim byl. sa jeszcze tacy, ktorzy sie nie godza brac od zycia to co im skapnie, tylko czekaja na wiecej. poza tym, wolalabym 30latka bez doswiadczenia w zwiazku niz porabanca z kilkoma chorymi ukladami na koncie.

pozdrawiam popołudniem - nie odpowiedziałaś na moje pytaniae

To jeszcze zależy czy nigdy nie miał czy jest samotny bo coś wcześniej nie wyszło w związku.

Gość darker jak zwykle
rąbnie super ripostą :)

Gość powodzenia!
bo Darker to super gosc:)

"To jeszcze zależy czy nigdy nie miał czy jest samotny bo coś wcześniej nie wyszło w związku. " Na szczęście zawsze można bezczelnie skłamać :D

Gość darker wymiata hehe
ja spotkałam swojego mężczyznę, gdy miał 35 lat. Zaręczam, ze wszytsko z nim w porządku, a nwet powiem wam, ze warto było czekac i czekac na tego jedynego.

Darker - ciężko, szybko wychodzi czy ktoś jest społeczny :) A co do twojego przykładu - są różne skrzywienia. Jedni kręcą się w kółko i zjadają własny ogon, wiecznie wchodząc w rozwalające się związki inni nie potrafią żadnego stworzyć. No, ale z dwojga złego lepiej nie mieć żadnego związku, niż kilka nieudanych...

ja spotkałam swojego mężczyznę, gdy miał 35 lat. Zaręczam, ze wszytsko z nim w porządku, a nwet powiem wam, ze warto było czekac i czekac na tego jedynego. a był wcześniej w związku ?

"Darker - ciężko, szybko wychodzi czy ktoś jest społeczny " Zwłaszcza jak po klubach w weekend się nie szlaja ze swoimi kumplami. Wtedy to z pewnością coś z takim nie tegez.

Gość powodzenia!
Darker my juz znamy Twoja skonnosc do skrajnosci.. wiec oddychaj głeboko:) Moze byc 30 letni prawiczek, oby sie chcial uczyc;) Lepszy taki niz zuzyty z wielkim, przewaznie spaczonym doswiadczeniem.

Gość e tam pitolicie
no to facet musial byc w zwiazku albo jej dobrze naklamal

Gość Zuzanna Amelia & 21
Darker - Darker zapros krwawa wilczyce na spotkanie , przeciez macie sie ku sobie

Gość darker wymiata hehe
tak był w związku 8 lat, a potem dłuuuugo nic

Gość zuzka nie masz wlasnego zycia
?

"Darker - a to tylko tak pojmujesz bycie aspołecznym? " A mówimy tu o kimś kto rzuca w ludzi kamieniami z okna? "Moze byc 30 letni prawiczek, oby sie chcial uczyc" Żeby tylko miał na kim a nie z wycieruchem któremu nagle się objawił zegar biologiczny.

"Darker - Darker zapros krwawa wilczyce na spotkanie , przeciez macie sie ku sobie " Nie interesuje mnie nikt powyżej 22 lat.

Nie :) Mówimy o kimś, kto jest po 30 i istnieje szansa, że tworzenie zażyłych więzi z innymi nie jest jego dobrą stroną. Przecież w tym wieku ma się już utarte schematy, poglądy, nauczyć się nagle kompromisu i kooperacji może być ciężkim orzechem do zgryzienia.