Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam popołudniem

Facet 30 lat i więcej bez kobiety nie jest normalny.

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 21
Darker - ona ma 21 lat

" i istnieje szansa, że tworzenie zażyłych więzi z innymi nie jest jego dobrą stroną." Dobrą stroną??? WTF? Tzn. co? Nie ma znajomych na FB? :D "Przecież w tym wieku ma się już utarte schematy, poglądy, nauczyć się nagle kompromisu i kooperacji może być ciężkim orzechem do zgryzienia." Kompromis = tak jak chce kobieta :D

"Darker - ona ma 21" I pewnie w chuj daleko mieszka.

"Autor pewnie opisał siebie i chciał usłyszeć, że jest jednak świetny" też tak myślę..

Darker - no właśnie o tym mówię :) Ciężko się z takimi wiekowymi prawiczkami dogadać.

Gość krwawa jest chyba z pomorza
cos tam kiedys pisala

Gość buhaha hahha haha
darker co ty myślisz że jakaś młodsza poleci na 30 letnią wieczną ofiarę losu która całe życie dostawała w pierdol???:D będziesz całe życie sam i skończysz jak offerma 🖐️

"Darker, no oczywiście, młodsze łatwiej wyrwać." Buhehehehe

"I pewnie w ch*j daleko mieszka." jest pod Szczecinem ;) daleko masz do niej Darker ?

"darker co ty myślisz że jakaś młodsza poleci na 30 letnią wieczną ofiarę losu która całe życie dostawała w pie**ol???" A czy ja tu gdzieś tak zakładam? Kolejny głąb bez zdolności czytania ze zrozumieniem. Idź TV pooglądaj, ruchome obrazki to łatwiej ci do głowy wejdzie.

Gość darker wymiata hehe
czemu młodsza nie poleci? ja jestem młodsza od mojego partnera 8 lat i jakoś poleciałam na niego :_D bo zajebisty gościu jest z niego :-D

Czemu wszystkie prawiczki ciągle powtarzają "nie umiesz czytać, naucz się czytać, masz problemy z czytaniem"?

A nie Darker? Starsze mają sprecyzowane wymagania, nie są tak naiwne, same mają pracę, doszły do czegoś, myślą o życiu poważniej. Jeszcze rozmiar cycków podajcie🖐️

"Ciężko się z takimi wiekowymi prawiczkami dogadać. " Zwłaszcza jak się samej tyłka użyczało to temu to tamtemu :D "jest pod Szczecinem daleko masz do niej Darker ?" Dość daleko.

"Ciężko się z takimi wiekowymi prawiczkami dogadać. " mówisz o facetów po 30+ czy przed ?

Gość lepravikson
Jeszcze rozmiar cycków podajcie a duze masz ? :classic_cool:

Darker - twoja kulka poszła w płot, a i tak nie trafiłeś :)

Gość buhaha hahha haha
Darker jak ci się dupska nawet nie nie chce ruszać do dziewczyny to się nie dziw że jesteś sam 🖐️

Gość stttefek
a może taki facet jest normalny, tylko żyje w nienormalnym społeczeństwie, które narzuca zakładanie rodziny i nadskakiwanie jakiejś pindzie w tym i tym wieku. gatunek ludzki nie jest zagrozony, wręcz przeciwnie. po jaka cholere więc ktoś ma być przymuszany do rozmnażania się, i brania tego krzyża na plecy, zamiast czerpać z uroków życia pełnymi garściami? pozdrawiam normalnych i szczęśliwych ;)

Wilczyca ma A, więc nie zgadłeś. Mało o niej wiesz...

"A nie Darker? Starsze mają sprecyzowane wymagania" Jak się grunt pali pod nogami to się nie dziwię, że nagle trzeba się obudzić i przestać pieprzyć o księciu na białym rumaku. Nagle zaczyna się cop innego liczyć niż na studiach. W miarę dobrze zarabiający, w miarę dobrze wyglądający i bez nałogów - standard co do owych ... sprezyzowanych wymagań :D "nie są tak naiwne, same mają pracę, doszły do czegoś, myślą o życiu poważniej." Naiwnych jest i to sporo - reszta to te co nie dadzą tyłka przed randką nr 30 :D (czy aby ma poważne zamiary) Poprzedni nie musieli tyle czekać, co? :D Faceta to akurat wali czy masz pracę i czy do czegoś tam sobie doszłaś. Dla nas liczą się inne kryteria. Cały czas podpieracie się tymi swoimi awansami, karierą, osiągnięciami tak jakby facet marzył aby zaprosić na randkę nie was tylko wasze CV :D

Mam tak gigantyczne, że z balkonikiem muszę chodzić bo inaczej się przewracam:classic_cool: Społeczeństwo tworzy normy. Więc na chłopski rozum ktoś kto od nich odstaje jest nienormalny. Inna kwestia czy uważamy to za określenie nacechowane pejoratywnie:P

Gość buhaha hahha haha
16:26 [zgłoś do usunięcia] Darker A czy ja tu gdzieś tak zakładam? " poza tym napisales ze nie interesuje cie nikt powyżej 22 lat wiec sam se przeczysz 🖐️ a ja piszę że żadna nastka nawet na ciebie nie spojrzy nieudaczniku 🖐️

"Darker jak ci się dupska nawet nie nie chce ruszać do dziewczyny to się nie dziw że jesteś sam " Już ma mokro na myśl o mnie :D Jakoś ludzie poznają się w jednym miejscu na studiach, szkole, pracy a nie jadą na drugi koniec kraju aby na randkę sobie iść. Już urlop biorę i jadę to tego waszego Szczecina. Jeszcze tam mnie nie było. "Darker - średnio ci idzie zgadywanie dzisiaj" A na coś miałem odpowiedź udzielić? "poza tym napisales ze nie interesuje cie nikt powyżej 22 lat wiec sam se przeczysz" W którym momencie?

Darker - "Zwłaszcza jak się samej tyłka użyczało to temu to tamtemu " :) Skąd ty możesz wiedzieć komu i ilu się tyłka użyczało?

Gość buhaha hahha haha
darker ja pierdole ludzie jezdza nawet na drugi koniec polski zeby zrealizowac znajomosc internetowa i o dziwo zostają parą, no ale ty jesteś pizdą i czekasz aż nastolatka spadnie ci z nieba 🖐️ całe życie byłeś nieudaczniekiem którego skini napierdalali jak im się podobało a ty nawet nie pisnąłeś