Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann 7

Metalowe szpile + żakiet?

Polecane posty

Gość ann 7

Cześć dziewczyny! Co sądzicie o takim połączeniu: elegancki żakiet, spodnie i wysokie metalowe szpilk? Ten metalowy obcas nie będzie wyglądał jakoś nazbyt wyzywająca/niestosowanie? Chodzi mi typowy strój biurowy/ na spotkanie w pracy (pracuję w dość dużej korporacji). Od dawna mi się marzą takie obcasy, bardzo mi się podobają, dodają pikanterii do nudnego stroju (a dodatkowo fajnie stukają). Tylko czy taka metalowa szpila to nie jednak przegięcie i czy nie zostanie to jakoś dwuznacznie odebrane (czego wolała bym uniknąć)?

Gość bardzo dobry pomysl
ale spodnie musza pasowac wiec tylko obcisłe skórzane w ciemnym kolorze!

Zastanów się dobrze, bo same obcisłe, ciemne spodnie + żakiet.. na pięknym ciele wyglądają wyzywająco ;) U nas w firmie pracowała kiedyś taka panna*.. - bluzka z dekoltem, obcisłe spodnie i szpilki. Powiem Ci, że nikt jej nie lubił. Wyglądała za wyzywająco i troszkę jak dziwka. Wydaję mi się, że trochę jej ciała zazdrościli ;) dodatkowo szef za nią łaził.. ładna dziewczyna była, ale morał taki, że nie warto przesadzać :) żakiecik+ obcisłe spodnie +/- jakieś 10 cm szpileczki w jasnym kolorze i robisz furorę! Chyba, że chcesz jakieś ładne czarne, połyskujące spodnie w kant założyć i do tego żakiet + te szpileczki to cud, miód i maliny :) Pozdrawiam

Gość van1lla
Nie będzie, zakładaj jak masz ochotę.

chodzi co o coś takiego? http://zebra-buty.pl/model/266-szpilki-zebra no ja myślę, że one są doskonałe na imprezę lub wyjście ze znajomymi lub na randkę. zgrabne nogi w takich butach wyglądają nieziemsko, ale do pracy są zbyt wyzywające. jeśli chcesz uchodzić za profesjonalistkę (a zakładam, że chcesz, bo pracujesz w korporacji) to pozostań przy zachowawczym stroju. powodzenia w stylizowaniu i zakupowych szaleństwach :)