Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowany27

Jaka męska sylwetka podoba sie kobietom?

Polecane posty

Gość Zdołowany27

Jak w temacie. Jaka jest wasza idealna sylwetka u faceta? Gruby? Chudy? Anemik? Wysportowany? Wyrzeźbiony ? Nakoksowany jak Pudzianowski ? Katuje sie od miesięcy na siłowni i są jakieś tam efekty ale potem znajduje w internecie np. takich gagadków jak na zdjęciu poniżej i dostaje depresji bo taka sylwetka jest nie do osiągnięcia bez odpowiedniej genetyki. http://1.bp.blogspot.com/_GwCStqa3P8Y/SZQUcmBwaaI/AAAAAAAAB00/ysYKULapO1Y/s400/abs1.jpg Człowiek tyle poświęca dla was a potem przyjdzie na plaże taki skurwiel i tak czy siak wszystkie kobiety będą nim zachwycać. Niewdzięczne to. Nikczemnie niewdzięczne. Powiedzcie coś pocieszającego, jesteście kobietami w koncu chyba nie ?

Gość grrrrfrrrrmrrr
Jak dla mnie to taki normlalnej budowy ciała. Nie cierpie napakowanych kolesi :-o

Gość słonecznik z lidla2
eh aleś ty naiwny , panowie jak ten na fotce odwadniają sie przed sesją lub zawodami kulturystycznymi, większosc z nich 'jedzie' na sterydach :O odpowiadając na pytanie, lubie normalnych wysportowanych facetów o prawidłowej wadze, nie takich plastusiów jak ten z fotki czy pudzianów :O to dobre dla dziewczynek i nastolatek pozdrawiam

Gość taki jeden nienormalny
kobietom podobno podobają się faceci niesymetryczni tzn. z wypchaną częścią poniżej pasa po jednej ze stron nie nie mam na myśli penisa tylko kieszeń w której nosi się portfel :P

Gość Zdołowany27
No troche mnie pocieszyłyście. Ale z drugiej strony czułbym sie jak gówno majac wypchane kieszenie pieniedzmy i swiadomosc ze wyglądam jak worek ale baba jest ze mna dla sałaty. Zgroza

Gość zdesperowana.........
Tacy napakowani to tylko innym facetom się podobają ;/ Mnie się podoba jak mężczyzna jest ładnie wyrzeźbiony, ale rozumiem przez to lekko zaznaczone mięnie a nie takie przegięcie jak na zdjeciu ;/

Gość Ona.....x
Wysportowany, lekko podkreslona meska sylwetka. Zadnych pudzianów.

Gość edm fbnjerbfnjr
inteligencia waniejsz niz napakowana klata

Gość gość
Mężczyzna powinien być umięśniony, dlatego każdemu polecam suplement largomass. Sam stosowałem i pozwoliło mi to zwiększyć masę mięśniową.

Gość gość
Należy zakupić odpowiedni suplement, który wspiera wzrost masy. Osobiście z własnego doświadczenia mogę polecić largomass.

Obecnie wśród młodych moda na c***y w rurkach. A że taki leszcz dostane raz w papę i leży to już inna sprawa.:D