Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfvrbtnynhg

Nie wytrzymam z dziewczyną szwagra!!!!!

Polecane posty

Gość rfvrbtnynhg

ta baba doprowadza mnie do szału!!! mam prawie 30 lat i wydawac by sie mogło, ze taka 22 letnia smarkula nie moze zachwiac moim poczuciem pewnosci siebie. A jednak!! kiedys z roznych przyczyn nie skonczyłam studiow tzn mam licencjat i podyplomowke oraz zrobiłam studium policealne. Po licencjacie poszłam na mgr ale niestety nie dałam rady, odpadłam praktycznie na koncu ale walczyłam do ostatniej szansy jaką mi dano. Trudno...pogodziłam sie z tym, moze to kwestia tego ze duzo musiałam pracowac by opłacic studia, moze to nerwy i nieciekawa sytuacja w domu, ciagłe awantury rodziców i brak kasy...a moze moje lenistwo bo jak to inaczej nazwac? nie wazne.....panna ma studia dzienne opłacane przez rodziców, płaca jej tez za wynajecie mieszkania, zycie, szmatki, imprezy, kosmetyki ......a laska zyje na dosc dobrym poziomie i studiuje jakas kosmetologie. Nie zebym miała cos do tego kierunku ale wiem jak ona studiuje....tylko sciągi i sciągi. No ok teraz broni licencjata i zamierza isc na mgr. To nic. Niech se idzie ale najbardziej wkurza mnie, ze mi wytyka brak tego mgr na kazdym kroku!!! juz słuchac tego nie mozna a jaka to ona mundra a jaka pinkna a jaka zadbana itp mam dosc musiałam sie wyzalic

Gość rfvrbtnynhg
ciagle sie dopytuje kiedy wracam dokonczyc studia, ze teraz bez mgr jest sie nikim, ze czemu nie zrobie itp:( mam przez nią doła

Gość jeny,kobieto masz
30 na karku a nie umiesz dowalić takiej siksie.Zapytaj czy po tych jej studiach to rodzice kase na gabinet tez jej dadzą tak jak na studia,i czy polise jej wykupią za jej błedy w sztuce,skoro kończy studia dzięki ściągom.

Gość rfvrbtnynhg
jak jej powiedziałam, ze jeste niemiła z tymi pytaniami to była mega obraza ze ja jestem bezczelna i niemiła

Gość jeny,kobieto masz
ale z czym masz problem,mieszkacie razem czy co.Nikt ci nie każe utrzymywac kontaktów.Chyba twój facet słyszy jej teksty i zrozumie,że nie masz ochoty na rozmowy z głupia pinda.

Gość rfvrbtnynhg
słyszy i mnie popiera no ale wiecie, brat jego dziewczyna, rodzina przynajmniej dla mnie to głupia sytuacja

Gość ghjk9876879
dziewczyna szwagra , co to za rodzina????????????????????

Gość frodo smrodo
Rodzice pojechali wczoraj na misiac i opiekuje sie mnq siostra cioteczna 17 lat i sie na mnie wyzywa zabrala mi telefon kqze mi jesc suchy chleb z podlogi jestem na jej rozkaz a ona tylko siedzi przed tv i pali papierosy. Uzywa mnie jako podnurzka i slugi i jeszc e wciska mi twarz w miejsce gdzie ja sikam nie wiem czemu jak sie na cos niezgodze to mnie bije a mam tylko 11 lat.

Gość rfvrbtnynhg
rodzina jeszcze zadna ale jak to powiedziałam to była burza ze hej oni sa razem ze 3 lata i jakies 1,5 roku mieszkają razem

Gość duuuudda
powiedz jej, że lepiej nie mieć magistra i mieć pracę niż mieć i być na utrzymaniu rodziców

Gość rfvrbtnynhg
ha to wiecie co mi odparła na takie cos??? ze jej rodzice ją kochają i wspierają w zdobywaniu wykształcenia, umozliwiają jej rozwój i pomagają jej a moi tego nie robili