Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1111111222222222

czuje sie samotna

Polecane posty

mama była dla mnie duzym wsparciem ,ale teraz sie czesto kłocimy i one jeszcze dodatkowo mnie dołuje ... poza tym mam mało znajomych niestety bo mam roblemy w kontaktach z ludzmi i jeszcze moja dobra koleżanka sie obraziła chyba na mnie nie wiem dlaczego. chcialam z nia szczerze porozmawiać ,ale to nic nie dało bo stwierdziła ,ze wszystko jest ok ,a widze ,ze ni do konca chyba jest z facetem układa mi sie źle , rodzice niedawno sie rozwiedli. z ojcem nie mam za dobrego kontaktu. po rozwodzie rodziców nie wiem tez jak bedzie wygladał kontakt z reszta rodziny czyli jednym słowem nagle wiele osób sie jakos tam ode mnie oddaliło..jak mowiłam i tak nigdy nie miałam wielkiego grona znajomych tylko paru ,a jeszcze jedna dobra koleżanka mniej to dla mnie bardzo duzo jak mam sobie dac z tym rade?

a no i zapomnialam dodac ,ze nie mam rodzenstwa dodatkowo czuje sie samotna teraz i to bardzo . nawet nie mam z kim szczerze pogadac tak naprawde takie zbieg okolicznosci ,ze z wieloma osobami kontakt urwał sie..