Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diadem00

Tęsknota za EKS :-/

Polecane posty

Gość diadem00

Byliśmy razem 4 lata. Minęło 7 miesięcy od naszego rozstania, a ja nie mogę przestać o nim mysleć. JEst moja pierwszą myślą, kiedy się budzę i kiedy kładę się spać. Ciągle płaczę i myślę o nim. Jest to najbardziej smutny i bolesny miesiąc od momentu naszego rozstania. Kiedy minie ten ból ;-(

Gość lips90
musisz chciec zapomniec,a mam wrazenie ze nie chcesz,skoro juz 7 misiecy a ty płaczesz,zajmij sie czyms,wejdz na jakis portal randkowy,porozmawiaj z innymi facetami...nie zamykaj sie na swiat

Gość diadem00
2 lata ?? masakra :-(

Gość diadem00
tak kocham go, niestety..

To zalezy od Ciebie:) Ja w sumie na wlasne zyczenie tak mialem, bo nie wychodzilem myslalem o niej, nie usunalem ja z FB, ogladalem jej zdjecia... Trzeba sie odizolowac w 100%, jak juz mowilem daj sie komus poderwac i bedzie ok. Glowa do gory!

Gość komiks
rozumiem autorkę doskonale ja tez jestem 7 miesiac po rozstaniu on przez te miesiace mial ze mna caly czas kontakt teraz go zerwal wyznal uczucia pozniej to odwolal stwierdzil ze to uczucie sympatii mial na mysli ja mialam pretensje i sie poklocilismy wreszcie padly slowa ze on woli stracic kontakt niz sluchac mojego biadolenia masakra czy tesknie za nim? nie nie umialabym juz z nim chyba rozmawiac ja sie zeganm teraz tak naprawde z przeszloscia wspominam to co dobre nie mysle o tym co zle i czasem czuje pustkę i to wszystko

Gość kuchara od gara
och, ja cierpiałam równy rok od lata do lata potem jakoś tak się zaczęło rzchodzić po kościach, zaczęli mnie interesować inni ludzie, zapominałam na dłuższe okresy, chociaz teksnota jeszcze wracała... ale to po prostu musi potrwać, chociaz pamietam ze myslałam że to nigdy nie minie czasem krzyczałam w poduszkę, żeby bikt nie słyszał. ale minęło nawet widziałam go kilka razy od tego czasu, i mogłam spokojnie na niego patrzeć i spokojnie powiedzieć mu cześć kompletnie bez emocji, po prostu czułam że temat mam przerobiony

Gość komiks
ja z bylym przez te 7 miesiecy mialam kontakt wspolne wypady obiadki zakupy pomagal we wszystkim i nagle boom zaczal projekt zmienil prace i zaczal miec mnie w dupie zaczely sie moje pretensje o co kaman no i dalej sie potoczylo

Gość namasha
w lutym po prawie 6 latach zostawiłam faceta, zauroczyłam się jak głupia w kimś innym... teraz zaczynam żałować, ten nowy związek mi nie odpowiada. Nie wiem, może za bardzo się przyzwyczaiłam do tego co było, a może faktycznie ten mój obecny facet jest kretynem, ślamazarą i życiową ofermą? Wpakowałam się w niezłe gówno, zmieniłam miasto, mieszkanie, wynajęliśmy pokój który trzeba było umeblować - oczywiście ja za wszystko zapłaciłam bo tak chciałam, a teraz zaczynam żałować. Na początku cieszyłam się, że się uwolniłam od tamtego faceta, przez ostatni czas widziałam tylko jego złe strony... a teraz zaczynam tęsknić :( I co ja mam zrobić ?

Gość cudowne rady ci tutaj dają
wejdź na portal randkowy:D LOL

Gość namasha jak to co masz robić?
DARUJ sobie te cudowne rady o "klinie klinem" i nie szukaj na siłę związku. bo tak to kazda idiotka tutaj radzi, ale sama by sie tak nie zachowala. tak to jest na kafeterii i wsrod tzw. "przyjaciol". lepiej poczekaj, az Ci sie glowa i serce troche uspokoi, a potem zacznij dzialac dalej w swoim zyciu. a obecnego zostaw, bo po co masz sie meczyc. i do konca roku bedziesz sie zalic na kafe? wez swoje zycie w swoje lapska, przelknij pomylki i jazda do przodu! silna jestes, wypierdol wszystkie oszolomy wokol i zostaw wartosci. zobaczysz, ze nie ilosc a jakosc ma znaczenie w zyciu. facetem jestem jakby co.

Gość gość
A ja 3 lata od czasu gdy były partner mnie zostawił bez słowa po 3 latach związku nadal go kocham bardzo mimo że on po pół roku od rozstania zapłodnił inną i dziś ma 1,5 roczną córke.

Gość gość
u mnie było tak - pierwsza milosc 2009-2010 ., w 2013 w końcu zakochałam się po raz drugi i co? rzucil mnie w tym miesiącu :( nie wierze już w milosc i nie chce już kolejny raz

Gość gość
Ja dostaję sms co 3 miesiące od eks że za ną tęskni bardzo i myśłi i chce mnie zobaczyć, ale nic w tej sprawie nie robi. Poza tym odszedł ode mnie ez słowa 4 lata temu i ma dziecko z inną. Do chwili obecnej nie wiem dlaczego nie widzieliśmy się.

Gość gość
niestety.ja tez nie moge zapomniec i nikt inny mi sie nie podoba.

Gość gość
prawdziwa milosc nigdy sie nie konczy