Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany.

Zakochałem się...

Polecane posty

Gość zakochany.

Zawsze sie z tego smialem ale trafilo mnie... I nie wiem jak jej to okazac... Daje "lubie to" pod kazdym zdjeciem na fejsbuku, macham do niej na lekcji i nie wiem co jeszcze zrobic.

Gość Kamelia 23
Zrywaj jej często ładne kwiaty.

Gość wir
zapros na drinka

hahahaha daję lubię to pod kązdym zdjęciem na facebooku. dzisiaj kiedy ktos jest zakochany, okazuje to klikając "lubię to" ok, zapamiętam na przyszlosc :D wez się puknij w glowe niedorozwoju. zagadaj do niej, zapros gdzies a nie siedzisz i "lubię to", "lubię to". hahaha

Gość Kamelia 23
znacznie_lepsza, tępa dziwko... Przecież to jest jakiś młody chłopak, a Ty od niego wymagasz zapraszania na egzotyczne wakacje, puknij się w ten pusty łeb, bo jesteś ZNACZNIE GORSZA!

Gość zakochany.
mam 14 lat

Gość zakochany.
No to przeciez gadam z nia, ostatnio na wycieczce klasowej ciagle z nia gadalem ale przeciez nie powiem jej ze sie w niej zakochalem tak wprost? bo mnei wysmieje

Gość zakochany.
Lat mam 18

kamelia, tepa dziwko - ja mu dobrze radzę, ale widzę że jestes mądrzejsza. niech dalej siedzi na facebooku i lajkuje jej foty. na pewno dużo zyska

Gość Kamelia 23
znacznie_lepsza - stul pysk tepa dzifko i materialistko, znajdx sobie starego gaha co cie będzie zaparszał do drogiej restauracji, pewnie z wdzięcznosci mu Dupe rozkraczysz od razu na stole !!!

Gość malineknn
achhhh ten fb... bez niego dzisiejsze dzieci by zgineły. zaproś ja na spacer, albo pizze.... na spacerze złap ją za rękę bądź miły

Gość Kamelia 23
Nie powtarzaj po mnie tekstów, szmato do odstrzału! A to lajkowanie i machanie jest dobre dla 12 latków

Gość ewa91.05
kup jej kwiaty albo kwiatka i wymysl co powiesz jesli zapyta dlaczego ale nie mow ze sie zakochales narazie.

Gość malineknn
serio 18 ??? to ludzie w wieku 18 lat są teraz aż tak głupi :/ co się dzieje z ta polską :/ zaproś ją gdzieś i tyle.. spacer, piwo, cokolwiek

kamelia - tak, ty na pewno wiesz czy jestem materialistką. jesli uwazam ze chlopak powinien ją gdzies zaprosic, porozmawiac z nią, to jestem pusta :D tylko się osmieszasz. oo nie! wszyscy oprocz ciebie uwazają że on powinien ją gdzies zaprosic! a wiec my, glupie materialistki, bardzo cię przepraszamy za swoją glupote ksiezniczko. daj juz spokoj kretynko, nie osmieszaj sie

Zadnych jaj se nie robie, a tematu tez tu nigdy nie zakladalem. Tzn. zakladalem ale o czym innym.