Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raamoneska

Stres w pracy

Polecane posty

Gość Raamoneska

Już chyba nie daję rady ze swoją pracą, zmienić nie mogę, jestem zobowiązana kontraktem, praca bardzo ale to bardzo odpowiedzialna, zatrudniam ok 100 osób, a ponadto na co dzień jestem "narażona" na kontakt z ludźmi z dużymi problemami także psychicznymi. Pal sześć że zarabiam grosze ale brak mi już do niej sił. Odbija się to na moim zdrowiu jak zasnę to budzę się średnio co 2 godziny, jak już usnę to tylko śnię o sprawach zawodowych, po powrocie do domu boję się, a raczej jestem przerażona następnym dniem i tym co mnie tam czeka. Pracownicy tam gdzie pracuję są traktowani wręcz koszmarnie ale to już inny temat... czuję się jakbym była w pułapce, zupełnie bez wyjścia.

Gość pan78
jedno piwko po pracy i bedzie ok

Gość Raamoneska
tak, ostatnio to coraz częściej nawet 4 :(

Gość lips90
a ktos cie wspiera z rodziny,wogle wiedza ze masz juz dosc tej pracy?

Gość jakjopak
co to za praca?

Gość Raamoneska
nie nie wiedzą - wiedzą że jest stresująca i że ogólnie warunki są no nie najciekawsze, ale o tym że rano mam dosłownie mdłości i zawroty głowy oraz o innych problemach to nie mówiłam nikomu

Gość jak to nie mozesz zmienić
nagraj dyskretnie to, co się tam dzieje, weź od lekarza zwolnienie i więcej się tam nie pokazuj, wypowiedzenie wyslij pocztą\ a jakby mieli wąty to im napisz, że masz dowody na mobbing Oczywiście zakładam, że możesz znaleźć lepszą pracę :)

Gość Raamoneska
problem jest również w tym, że obowiązki które są na mnie nałożone nie są możliwe do osiągnięcia - oczywiście biorąc pod uwagę realne godziny pracy, pracownicy są zwalniani z dnia na dzień z byle powodu a na ich miejsce nie są zatrudniane nowe osoby choć na prawdę wszyscy są przeciążeni zadaniami. Mój kontrakt ma 10 stron samych moich obowiązków, urlopu w ciągu roku mam tylko 6 dni a i tak jest z tym ogromny problem. Nawet teraz jak o tym piszę to mam uczucie duszenia się.