Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazzzdrosniccaaa

spójrzcie na te dziewczyne

Polecane posty

moja figure mozna opisac tak - duzy biust duza pupa, duze uda ale chude kostki czyli wszystko jest proporcjonalne przynajmniej na powodzenie nie narzekam, a to najwazniejsze ;)

i broń boże tylko nie odchudzaj :) ja bym nic już nie zmieniał ;)

Gość michalzcsasiedztwaaaa
przynajmniej na powodzenie nie narzekam, a to najwazniejsze ale nie masz faceta :O

i co z tego ze nie mam faceta? widze jak faceci na mnie patrza, idac ulica ze swoja kobieta wiec chyba o czyms to swiadczy. a to ze nie mam faceta to inna historia

musze sie odchudzic chociaz do tych 67 co wazylam kiedys, wtedy czulam sie idealnie a teraz ciagle narzekam ;) moja siostra, 167cm, 64kg wagi a chudzina jak cholera! kolana wystaja! a 64kg wazy, a wg kafe to przy takim wygladzie pewnie powiedzieli by ze wazy 50kg, a tu nie, tu 64kg. wiec naprawde nie ma co sie sugerowac waga. reserved - dziekuje za mile slowa ;)

a to ze nie mam faceta to inna historia duże masz wymagania jak z kosmosu ?

Agnieszko, fajnie wyglądasz, nie szczupło, ale jakoś tak naturalnie ale wrzuć w stopkę to drugie zdjęcie dlaczego ? bo będziesz walił konia ?

ja bylam w prawie 4letnim zwiazku, ktory skonczyl sie definitywnie niedawno, troche spraw nas laczylo i ciagle mielismy ze soba kontakt. w grudniu swetrdzilismy ze koniec no ale wlasnie bylo kilka spraw niezamknietych. teraz jest koniec ale on i tak dzwoni wiec widac taki koniec :o na razie chce poswiecic czas tylko sobie, chce wlasnie schudnac, zabrac sie za nauke jezyka bo odkladam i odkladam :o chcialabym sie zapisac na taniec, jakas samba albo inna rumba bo bardzo uwielbiam biodrami ruszac podczas tanca i calkiem niezle mi to wychodzi ;) a wymagania? zeby byl normalny, to chyba nie duzo :) nie lubie takich cwaniaczkow, co to nie ja, czego to ja nie potrafie, lubie facetow normalnych, ale znwu nie lubie typowych przystojniakow, bo to taka uroda podana na tacy. lubie taka wyzywajaca urode, taka troche ostra, plus oczy :)

Gość dziewczyna z warkoczami91
sorry agnieszka ale czas cie nauczyc pokory bo widze ze jej za grosz nie posiadasz. jestes brzydka, nie dosc ze cialo masz spaslaka to na dokladke ryj jakis zydowski, szczurzy z kinolem ala steczkowska. i ty smiesz sie cieszyc i rzucac jaka to ty super i jakie masz powodzenie, krytykujac przy tym innych? :D:D

lubie taka wyzywajaca urode, taka troche ostra, plus oczy ma mieć takie oczy jak Twój ?;)

gdzie ja skrytykowalam? :) napisalam ze srednia, chyba kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie? nie obrazilam tej dziewczyny ze zdjec, napisalam ze srednia ze mnie nie powala na kolana ktos pyta o zdanie, powinien liczyc sie rowniez z negatywna opinia. poza tym ja nie prosilam o ocene swojej urody, figury, calej osoby. ktos pierwszy napisal o mnie, a pozniej poszla lawina. wrzucilam zdjecia zeby udowodnic ze mimo ze mam w stopce 82kg nie znaczy ze wygladam jak maciora. cos jeszcze? czy niezroumiale wytlumaczone? a moze film nakrecic, bedzie latwiej.

reserved - co ty bredzisz? :P kobita kobicie nie może doradzić, bo zlecą się takie persony kłapiące paszczą:P

niekoniecznie ;) bede malo skromna i wiem ze mam sliczne oczy, kazdego kogo poznam mi mowi ze spojrzenie mam nieziemskie :P a jesli rozmawiamy o facecie to nie moze miec takiego grzecznego spojrzenia, cos musi byc tam lobuzerskiego :)

Gość laloli
fajne ciuchy i buty, a dziewczyna dość ładna ale szału ni ma wg mnie, natomiast na każdym zdjeciu taka sama poza, nudno trochę.

Agnieszka, miałam Cię za mądrzejszą i nie sądziłam, ze na jeden głupi tekst będziesz wstawiać swoje foty by coś komuś udowodnić. Co do laski z tematu, parę ciuchów może i fajnych było, ale generalnie dla mnie snobizm. Jak już ktoś robi bloga o modzie to niech będzie z pomysłem a nie cykanie mnóstwa przeciętnych fot.

Melissandre Agnieszko, fajnie wyglądasz, nie szczupło, ale jakoś tak naturalnie ale wrzuć w stopkę to drugie zdjęcie http://imageshack.us/photo/my-images/254/sdc1 1174v.jpg/ bo wyglądasz na nim o wiele lepiej niż na aktualnym. To pierwsze zdjęcie jak z legitymacji 12-latki eeee... wlasnie ladne bardzo to z legitmacji, pokazalam mojemu chlopakowi i powiedzial "so pretty" :>

Gość Egoiste
Brzydkawa i jaka blada.

agnieszko, cofam, masz straszne kompleksy an punkcie wagi, wyglądasz calkiem całkiem na swoje kilogramy, zdjecie ze stopki mnei zmylilo bo wyglada na stare, ale z drugiej strony te historie o powodzeniu to jakies bajeczki dla naiwnych :) nastepnym razem nei tlumaacz sie że ejstes zbita, tlyko powiedz ze to jest twoje aktualne zdjecie :)

Gość agnieszka masz nos jak kulfon
d

krwawa wilczyca - ale ja juz mam dosyc, odkad umiescilam swoje zdjecie w stopce, co chwile czytalam komentarze na swoj temat. lubie wiedziec z kim rozmawiam, nawet na czasie czy forum, wiec wychodze z zalozenia ze osoba bo drugiej stronie rowniez chcialaby to wiedziec, dlatego mam zdjecie. umiescilam swoja wage i znowu komentarze. juz mnie to nie smieszylo a zaczelo wkurzac ze prawie kazdy musial skomentowac, oczywiscie licze sie z tym, ale nie dziwcie sie ze nie skacze z radosci kiedy ktos nazywa mnie maciora. nawet na forum.

A co do tej dziewczyny - z twarzy przecietna, pięknością nie jest, ale figurę ma świetną. Fajne ciuchy:D I gdzie wy widzicie krzywe nogi? A właśnie, co do krzywych nóg - ileż to dziewczyn jojczy, jakie mają krzywe nogi. Jak wyglądają nogi, które nie są krzywe? Bo ja już nie wiem, przecież każdy ma podobne:P

no tak jest, kazdy wyglada jak wyglada. umiescisz zdjecie ladnej dziewczyny to beda wyzywac ze wlosy nie takie, nos za duzy, usta zle, do cholery, widac ze tu same pieknosci siedza! mnie po prostu to dzisiaj wytracilo z rownowagi kilka dni temu wertyp napisal mi ze mam schudnac 30kg bo kobieca waga to jest wzrost - 120cm! czyli ja powinnam wazyc 47kg! pewnie tyle bede wazyc jak bede w grobie mieszkac!

Takie ryzyko skoro wstawiasz zdjęcie, trzeba się z tym liczyć. A ludzie i tak nieraz używają nie swoich zdjęć, więc idea, ze się wie z kim rozmawia ulegla wypaczeniu. Odchudzasz się to jesteś wyczulona na punkcie wagi, ale musisz się zdystansować.To tylko kafe. O mnie ile ciekawych rzeczy tu jest :D Melisandre, dla wielu chude nogi to są krzywe.

Gość Egoisteeee
agnieszka_ nie dość że gruba i brzydka ti na dodatek jesteś i głupia. :)