Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślicznajestemmoże

Problem z chłopakiem!!!

Polecane posty

Gość ślicznajestemmoże

Ostatnio koleżanka widząc ,że jestem smutna po rozstaniu podała moje GG chłopakowi ,który szukał dziewczyny !!! No i po względnych ustaleniach stwierdziłam że on jest fajny i ze chce z nim chodzić! A problem polega na tym ,że on pierwszy raz ma dziewczynę no i on cały czas do mnie pisze "no to zarzuć jakiś temat" no ale mnie to zaczyna wkurzać ! I oto moje pytanie : Co zrobić żeby bardziej zaczął ze mną gadać "zarzucić jakiś temat" .

Gość lsddddf
ale to tak przez gg caly czas chcesz z nim pisac? to sie nie dziwie, ze taka monotematycznosc:-/

Gość ślicznajestemmoże
Ja się z nim normalnie spotykam! Mieszkamy niedaleko siebie jakieś 2,5 km ! widzimy się prawie codziennie , lecz nigdy nie ma tematów do pogadania!

Gość love me two times
macie po 14 lat?

Gość Elnis
Hej, wezmę kija i będę lać, jego i Ciebie ciemne masy ! A kilka lat temu , gdy nie było komputerów i telefonów komórkowych to się robiło tak : gdy chłopak poznał dziewczynę albo odwrotnie to było spontanicznie : Hej, czy spotkamy się dzisiaj po szkole przy trzepaku ? jasne, odpowiadała dziewczyna i potem szli razem na prawdziwe lody a nie na lodzika , tematem na fali był film grany w kinie albo muzyka i co nowego na liście przebojów i wymiana płyt a teraz to Wy pierdoły saskie jesteście, co nie ma trzepaka na osiedlu ? to napisz jemu, że : masz do wyniesienia wiadro albo worek śmieci i worek słoików oraz że uszczelka w kranie przecieka i jest do wymiany, kibel się zatkał i trzeba przetkać , zapytaj gostka, czy jest zainteresowany pomocą i czy spotka się przy trzepaku aby omówić te sprawy :)