Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona,,,

Różowe plamy na piersiach- CO TO MOZE BYC???

Polecane posty

Gość przerażona,,,

Witam od dwóch dni zauważyłam u siebie podłużne różowe miejsca na obu piersiach, z boku piersi niedaleko pachy, zaczewienienie są położone wzdłuż piersi. Pomyślałam ze odgniotłam sobie piersi od nowego stanika ale nie nosze go juz drugi dzien a różowe plamy nie zniknęły, może są troche bledsze. Ogólnie są dosc blade, skóra mnie nie swędzi, nie piecze, piers nie boli. Naczytałam sie w necie o tzw raku zapalnym piersi i teraz umieram ze strachu. Jest bardzo żądki ale bardzo złośliwy Jest to nowotwór który objawia sie tym ze piers robi sie czerwona, powiększona i wygląda to jak rozległy stan zapalny. Pradwopodobieństwo wyleczenia jest bardzo małe. Moje piersi nie wyglądają tak jak zdjecia w necie, ale i tak bardzo sie boje. Dodam ze mam nerwice lękową i przezywam po prostu koszmar, nie jem, nie śpie, płacze nonstop. Moja mama powiedziała ze ona sobie by czyms takim wogule głowy nie zawracała i stwierdziła ze to niemozliwe ze zrobił mi sie rak w obu piersiach naraz. W piątek mam wizyte u ginekologa i pokaże mu te piersi ale do tego czasu chyba umre ze strachu

Gość 11111212221212111
Rozstępy :)

Gość przerażona,,,
nie to kompletnie nie wygląda jak rozstępy niestety