Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrypanezycie

dziewczyny znające sie na pralce wejdzcie tu!!!

Polecane posty

Gość zrypanezycie

na jakim programie, w jakiej temperaturze i w ilu obrotach myc dzinsy zeby sie nie niszczyly bo zawsze gdy ustawie wypiorą sie ok, ale az za mocno bo coraz wieksze dziury po myciu. jak ustawic zeby sie wypraly ale mocno sie nie niszczyly???? są jakies mile tu panie na forum co pomogą??

Gość zrypanezycie
up normalne tematy to nie umiecie rozmawiac a o ruchaniu to pierwsze, pokazcie troche inteligencji

ja mam osobny program do prania jeansów, pierze w 30 stopniach a wirowanie można samemu sobie wybrać os 1200 do 200 obrotów :)

Gość yhym:)
wiekszosc pralek ma program do dzinsów,w czym masz problem smieszna dziewczynko?temp jak podał producent na metce-zazwyczaj 40 stopni

Gość namasha
zależy jakie masz opcje w pralce, jeżeli masz to możesz ustawić np pranie ręczne i obroty ok 400 :)

Gość zrypanezycie
no odrazu sie odezwaly. mam w pralce program 1-12. to ktory wybrac??? nie ma nic ze specjalny do dzinsow, tylko numery od 1-12. a obroty ile 400?

Gość buty na obcasie
no to musisz instrukcje mieć jaki program do czego. bo każda pralka może być inna. ja piore zawsze w 30 stopniach a obrotów nie zmieniam więc jest ustawiona na 800

Gość yhym:)
haha:D:Ddobrze ci ktos wyzej napisał"wiejski głupku":D:D:D pralki nie potrafi ogarnac, ale na kafe szczekac pierwsza leci:D:D:D:D

Gość namasha
a skąd my mamy wiedzieć jakie masz programy skoro sam tego nie wiesz ?

Gość ehh ta milosc
napisz jaka masz dokladnie pralke

Gość zrypanezycie
nie wiem juz nie zejde do piwnicy bo sie boje ciemnosci. ale jest z 10 programow, zawsze na 6 ustawialem

Gość ehh ta milosc
powinienies miec narysowane znaczki co jest gdzie tzn.plukanie wirowanie itp.nastawiaj na ostatni program przed tymi wszystkimi czynnosciami i temperatura 30 stopni a i obracaj zawsze jeansy na druga strone

Zrypanezycie po pierwsze zgadzam się z tym co napisałeś "up normalne tematy to nie umiecie rozmawiac a o ruchaniu to pierwsze, pokazcie troche inteligencji". A po drugie najlepiej prać dżinsy na 30, 40 stopni. Ja piorę na mix&wasch ( czas około godziny niekiedy 40 minut)ale to zależy od pralki, różnie są nazwane. Myślę, że wirowanie nie ma mniejszego znaczenia.

Gość gość
Ile minut trwa pranie na programie jeans?