Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLAGAM O POMOC!!!!!!!!!!?!!!!

Nie daje rady z moim pechem!!!

Polecane posty

No ja juz nie daje rady, jestem zalamany:(((( Kiedys bylem na 4 randkach z 1na dziewczyna. Ostatnia spedzilismy na festynie i byl tak jej kolega z klasy. On mi mowil ze podoba mu sie ona, potem ona sie wkurzyla ze jej nie powiedzialem co on mowil(powiedzial ze jest fajna nic wiecej!!). Przestala sie odzywac!! 2ga dziewczyna to terazniejsze czasy. Poznalem ja jakis czas temu, widzialem pare razy i zawsze nam sie fajnie gadalo. Spytalem sie czy nie pojdzie na piwo, zgodzila sie jednak cos jej wypadlo i nie mogla przyjsc. Napisalem zeby dala mi znac jak bedzie mogla(ona ma sesje i pracuje), a ona odpisala ze WYCZUWA IRONIE. Jezu o zadnej ironii w ogole nie myslalem!! Teraz juz jestem znowu stracony i sie ze mna na 100% nie umowi. Odechciewa mi sie zyc, to byly 2 fajne dziewczyny ktorr stracilem BEZ POWODU!!! Jestem zalamany... Wyslalem jej SMSa, napisalem ze smsy sa czasami mylace i oczywiscie zadnej ironii nie bylo. Nie otrzymalem odpowiedzi..Niewiem co robic, BLAGAM pomocy!!

Kurde wspolczuje Wg mnie nie powinienes wysylac kolejnej wiadomosci bo to moze byc przyznanie sie do winy...zaczekaj do przyszlego tygodnia, jak nie napisze nic to moze zagadaj i zaproponuj spotkanie? sam niewiem

Gość olej głupie baby
i tyle

Gość marlboro, ale nie pale
wiesz co mysle ze takie blahostki nie zawazaja na tyk czy ktos chcenz kims byc- spotykac sie. Daj se spokoj. Poszukaj innych.

To co ja mam zrobic? Napisalem raz ze nie mialem tego na mysli i smsy sa mylace. Nie bede pisal kolejny zeby wygladac na desperata, tylko bardziej sie przez to wkopie. Zaczekac i za jakis czas zaproponowac kolejne spotkanie? kurde zalezy mi:(

no prosze wassssss o pomoccc

To co robic teraz?? No niewiem wyslac smsa 2giego? kurde glupawki dostalem:(