Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xotruchxo

nienawidzę się.

Polecane posty

Gość xotruchxo

ludzie nie traktują mnie poważnie. w klasie .. niby lubią.. ale pozwalają sobie na głupie teksty w moją stronę, np. Paula, Ty tępa strzało itp. jaja sobbie cały czas robią. spoko, pożartować czasem mogę. ale czasem jest to już wkurzające. nie pogadają ze mną poważnie. np. mamy praktyki fryzjerskie i koleżanka mi obcinała włosy i przyszedł facet od praktyki i powiedział,że krzywo, a ona: proszę panaa, to tylko Paula . co mam zrobić,żeby traktowali mnie poważnie ? ;(

traktują Cie na luzie, to chyba dobrze? wolałabyś by w Twoim towarzystwie milczeli, albo ważyli każde słowo? fajnie byś się czuła wywołując w nich dyskomfort?

Gość xDxDxDppp
Głupia jesteś to traktują Cię jak głupka, o.

Gość ..mastes
PAULA TY GŁUPIA PIZDO TAKI TWÓJ LOS

Gość xotruchxo
ale tylko mnie ! tzn. z innymi sobie też żartują, ale ze mną inaczej,przesadnie. czasem też potrzebuję normalnie pogadać. oni wylatują z tekstami : ciutroku, kiedy do psychiatryka ? itp. z innymi normalnie pogadają, czasem pożartują, a kiedy trzeba to normalnie. jestem głupia, tak. czasem mam naprawdę nasrane w bani i czuję,że traktują mnie jak jakiegoś ułoma. pff. ja już taka jestem .. ;(

Gość xotruchxo
może to dlatego że przyłapali mnie na jedzeniu kupy ? :(

Gość xotruchxo
22:47 podszywww ^^

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej