Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veryfreaky

związek a konto na TAKIM portalu

Polecane posty

Gość veryfreaky

Mój chłopak ma konto na portalu służącym do umawiania się na seks-randki. Jesteśmy razem dość krótko, wiem,ze mial je wczesniej, nie ukrywał tego, ale nie drążyłam tematu. W końcu jednak coś kazało mi go tam znaleźć, nie było to łatwe...ale dałam radę. Wiem na 100%, że to jego profil. Logował się kilkanaście dni temu i udaje,że jest wolny. Co robić? Nie poruszłam z nim na razie tego tematu, bo nie mam dowodow, ze mnie zdradza, może się wykręcać, że nie kasuje kont, tylko przestaje korzystać, albo, że logował się, żeby je skasować, ale coś nie wyszło itp. Póki co załozyłam fałszywe konto i do niego napisałam, ale od tego czasu nie zaglądał na stronę. Jestem w kropce.

Gość DoraKobieta
Ja bym poczekała na odzew. Będziesz miała czarno na białym żeby poważnie z nim porozmawiać. Bo przecież nie bedziesz musiała Mu mowić ze to Ty do niego pisałaś, a będziesz wiedziała że Cię okłamuje. Daj znać jak poszło;)

Gość veryfreaky
Właśnie czekam aż odpisze (jesli w ogóle), ale cięzko mi jest udawać na co dzień, że wszystko gra skoro wiem,że on pewnie nadal szuka wrażeń w ten sposób. Dzięki za wypowiedź, dam znać na pewno.