Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkanie chce mi sie spac

chcialam się czymś pochwalić

Polecane posty

haha no masz racje lady;d i slyszalas to ten podszyw jest pedałem ;d zal mi takich ludzi kompleksy niszcza czlowieka podszywku :) ale chyba u Ciebie juz wszystko wyniszczone ;)

a jak Cie Twoj boy z innymi zdradza to juz wiem dlaczego taka zakompleksiona jestes i taka Twoja reakcja ze jestem szczesliwa:)

laska, Ty jeszcze nic nie widzialas :D jestes tu dopiero jeden dzien :) musisz wiedziec ze to forum jest niezle popierdzielone, ale sa ludzie z ktorymi mozna pogadac- to tak na pocieszenie ;)

no chyba ciebie zdradza, podszywku, a mnie nawet jakby zdradzał to co, z facetem to nie zdrada

no napewno są i normalni ale jest to zapewno mniejszosc:) większość ludzi ktorzy tutaj wchodzą pewnie nie maja co z zyciem robić, ja tu weszłam przypadkiem z nudow bo spac mi sie nie chce jeszcze, miło że znalazla sie jedna normalna osoba - lady love:)

no chyba ciebie zdradza, podszywku, a mnie nawet jakby zdradzał to co, z facetem to nie zdrada - jeszcze tutaj jestes ? no jak swojemu pozwalasz na zabawy z plcia meska to zycze powodzenia na dalszej drodze jak masz takiego boya :D:D

Gość rffgtfgfgf
no i co, że mój chłopak mnie zdradza z innymi facetami? Jak pisałam w temacie, najważniejsze są u nas SZCZEROŚĆ i ROZMOWA, dzięki temu nasz związek jest udany, bo on jak mnie zdradzi, to od razu mi o tym mówi i ja cenię sobie taką szczerą rozmowę

no i co, że mój chłopak mnie zdradza z innymi facetami? Jak pisałam w temacie, najważniejsze są u nas SZCZEROŚĆ i ROZMOWA, dzięki temu nasz związek jest udany, bo on jak mnie zdradzi, to od razu mi o tym mówi i ja cenię sobie taką szczerą rozmowę NIE PRZELOGOWAŁAM SIĘ WCZEŚNIEJ

rffgtfgfgf

jak lubisz facetow pedałkow to Twoja sprawa milego ;D podszywacjie sie ile chcecie ;D i tak jestem szczesliwaa :)) jesli ma to wam w jakikolwiek sposob pomoc podniesc samoocene i wyleczyc was z kompleksow to ciesze sie ze pomagam ! :):D

heh, jestem głupią kurwą, tak naprawdę gdybym była szczęśliwa, to nie musiałabym rozpisywać się na tym forum... jestem gorsza od jenny87

no i właśnie przyznalas mi racjęęęęęęęęęęę podszywaczko !!! pierwszy raz sie zgadzam z Twoim komentarzem , nigdy tak nie pisze o ludziach ale sama wyjęłąś mi to z ust jaka jestes ;D wybaczam CI te wszystkie oszczerstwa w moja strone wkoncu to nie Twoja wina ze taka jestes (...) chociaz cos bys z tym zrobila ;d ale wazne ze wiesz kim jestes :D:D

Gość paweeeeeeeeeeeeeeeeeeeełło
magdalenkanie chce mi sie spac oryginalna to tępa kurwa i gada sama ze sobą, na dodatek sama się wyzywa :) A moja córeczka urodzi się już za 7 miesięcy

jak niby gadam sama ze soba to czemu rozgraniczasz mnie na orgynialna i podszyw ;>:d haha idiotka ;d ze ktos sie pode mnie podszywa to albo mi zazdrosci ale nie ma innego mozliwosci ;d tlyko zazdroscniy tak robia oby Twoja corka nie odziedziczyla nic po Tobie ;d po ojcu chociaz nawet nie wiesz kto nim jest ;d zegnam Cie pasztecie nie dorobiony . spoko ze wiesz w 2 miesiacu co to za plec dziecka;d chyba sam sobie je wymyslilas/es ;d albo ktos CIe wykorzystal ;d nic normlany by CIebie patykiem nie dotknac nawet obsmarowanym gownem. dobranoc; )))) buzi dla mojego mezulka:* :D