Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z głową na karku.

Wymieniłem swoją kobietę na młodszą i wszyscy koledzy mi zazdroszczą.

Polecane posty

Gość Facet z głową na karku.

Oni muszą się użerać ze starymi żonami. Jak ja idę ze swoją nową kobietą gdzieś gdzie są ich żony to ona jest największą ozdobą. Patrzę na ich kobiety i na swoją i wiem, że jest czego zazdrościć. Powiem wam prawdę. Kobieta tak naprawdę nigdy nie dorówna mężczyźnie intelektem. Więzi i porządnej rozmowy mogę szukać z innymi mężczyznami. Tak jak moja była żona. Wychowywała dzieci i nie miała żadnej własnej ambicji. Żyła na poziomie tylko dzięki mnie. Tyle co zrobić w domu to teraz mam do tego zatrudnioną kobietę, która sprząta i gotuje i grosze mnie to kosztuje w porównaniu z ubraniami, które moja żona była żona kupowała co miesiąc. Na potrzeby nowej też idzie mniej pieniędzy, a przynajmniej wreszcie mam się czym pochwalić. Każdy by wolał robić to z młodszą jakby miał możliwość, a kobiety lubią już ustawionych w życiu mężczyzn, bo są zbyt leniwe żeby samemu o coś walczyć. Lepiej iść na gotowe i dlatego łatwo o taką ozdobę. Jak zarabiacie odpowiednio to radzę wam poszukać sobie jakiejś 20-latki, bo to bardzo łatwe. Kobieta chce poczucia bezpieczeństwa, czyli faceta, który będzie mógł zaspokoić jej finansowe potrzeby. Nie mam szacunku do kobiet. Oczywiście mojej obecnej kochance tego w życiu bym nie powiedział. Kobietom trzeba mówić komplementy to tym bardziej jedzą wtedy z ręki, a co się myśli to nigdy nie należy ujawniać. Powiem wam, że jak trafi się jakaś lepsza to bez żalu wymienię. Teraz nie zamierzam brać ślubu i zrobiłem sobie zabieg podwiązania nasieniowodów o którym oczywiście obecnej kobiecie nie mówiłem. Jak będzie chciała łapać to jej się nie uda. Mam czwórkę dzieci z pierwszego małżeństwa i żadna inna już mnie nie złapie na dziecko. Jedyne co teraz może mi się urodzić to wnuczek, albo wnuczka. Żeby nie być niesprawiedliwym. Jest kilka wyjątków, mądrych kobiet, które szanuję, ale one są w wieku emerytalnym, jedna jest w moim, ale ma męża i też młodszego. Widać, że nadajemy na tych samych falach i wiemy, że młodość ma swoje zalety.

Gość arya
Typowe myślenie faceta ktory sra kasą. Żenujące i żałosne ,jesteś prostym czlowiekiem i takie kobiety przyciagasz . Ty nie szanujesz kobiet a one tylko twoje pieniądze . Kółko się zamyka.

Gość arya
Typowe myślenie faceta ktory sra kasą. Żenujące i żałosne ,jesteś prostym czlowiekiem i takie kobiety przyciagasz . Ty nie szanujesz kobiet a one tylko twoje pieniądze . Kółko się zamyka.

Gość marlboro, ale nie pale
wielu chcialoby byc w twojej sytuacji. Sam tak planuje-bez slubu i co jakis czas nowa lala. Na razie pracuje nad zarobkami.

Gość xxxyyy___
A jakieś ludzkie odruchy są w Tobie??? czy tam jest pusto??? nie pomyślałeś, że ktoś może się zakochać, że Ty możesz się zakochać, że możesz skrzywdzić kogoś dla kogo jesteś kimś więcej niż starym ruchaczem???

Gość lala.....
stary głupi dziadu,czy Ty masz pojecie ze taka mloda jest z toba tylko dla kasy i przy 1 okazji kopnie cie w dupe,bo seksic to sie mozna z facetem ktory ma potencjał i wiekowo blizej A takie stare glupie dziady to sa dobrzy tylko do sponsorunigu,jezeli bedzie okazja ona tez wymieni cie na mlodszy model a Ty zostaniesz jak twoja była zona

Wżyciu nie czytałam, ani nie słyszałam takiego steku bzdur. Zastanawia mnie tylko jedno... Bufon czy Prowokator?

Gość Dżennifer
jestem z facetem dla kasy i wiem co czyje twoje wybranka.......WSTRET DO CIEBIE i DO TWOJEGO STAREGO CIALA.....wam facetom wydaje sie ze te mlodki sa takie naiwne?? hahahaa ....gra w obie strony

Gość drenażysta
Nie sztuka zwabić młodszą jak się ma mnóstwo sosu i się tym chwalić. Bardzo łatwo jest robić za bankomat. Sztuką jest być z dużo młodszą nie będąc zbytnio zasobnym - to już wymaga innego poziomu mentalności. Należy pamiętać, że zawsze znajdzie się bogatszy, lepiej zbudowany i przystojniejszy facet i kobieta też może również zmienić model na lepszy kiedy tylko go spotka. Hipergamia nigdy nie śpi. Mnóstwo pieniędzy nie jest kluczem do trwałego związku i nie można na tym budować całej swojej wartości jako mężczyzny.

To musi być prowo, bo nie wierzę aby w miarę rozsądny i inteligentny facet mógł pisać takie bzdury. W końcu aby dojść do jakiejś tam kasy trzeba być w miarę inteligentnym, a taki nie pisałby w ten sposób. Chyba że faktycznie kasa przesłoniła horyzonty i wierzy w te szowinistyczne bzdury o których pisze, ale w takim przypadku to pozostaje tylko żal kolejnego inteligentnego gościa którego zjadła kasa :)

Tak tak Romantyk, może nawet 20 lat młodszą, szybciej zaczniesz poroże nosić :) Ludzie zastanówcie się, nie mówię że związki z dużą różnica wieku nie mogą być trwałe, ale biologia robi swoje ...i już prędzej uwierzę w trwały związek starszej kobiety z młodszym niż odwrotnie ...

Gość ojojojkuuuu
żenada człowieczku, żenada twój poziom wypowiedzi świadczy o tym jaki z ciebie burak, może i masz kasę ale nic soba nie reprezentujesz, uważasz że wiek kobiety świadczy o jej powodzeniu ? nie zawsze, mądrzy faceci nie patrza na wiek tylko charakter, ja mam 15 lat młodszego partnera i wcale nie uważam się za lepszą od koleżanek, poprostu tak mi w życiu wyszło i nie wymieniłam męża na młodszego ( bo cośtam) tylko poznałam go jak byłam wolna dupek z ciebie i tyle,zero,dno,

Gość sylvia 007
Ciesz sie traz i szybko bo niedlugo bedziesz mial pusty portfel i fajne rogi, Ale czego sie nie robi zeby zaimponowac,nawet jesli za wielka cene.

Typowe myślenie faceta ktory sra kasą." raczej myslenie 16-nastolatka który kase ciągnie od swojego bogatego tatusia:)

Prowo może byc, ale ja znam takie ludzkie prototypy w realu. Ty playboy, zbieraj już kaskę na dobry dom starości, bo z twoim gówniarskim podejściem masz jak w banku przyszłość w "Schronisku Brata Alberta". hahahahahahaha, stary bezmózgi więdnący ciul

Gość gość
tak ja właśnie cierpię jak pies przywiązany do drzewa w lesie serce mi pęka każdego dnia z tęsknoty za mężem,zostawił mnie dla młodszej ,ja byłam od niego młodsza o 15 lat teraz ma młodszą o 25 lat szok ,mieliśmy piękny dom który dla niego tworzyłam dbałam ,remontowałam pucowałam by pan był zadowolony ,byłam wierną żona nie zdradzałam ,usłyszałam na koniec i do czego cie to k,,,,upoważnia że mnie nie zdradziłaś ,podstępnie pracował przez dwa lata bym nie wytrzymała psychicznie i uciekła m,tak zrobiłam ,bo terror jaki mi zafundował psychiczny był o krok od obłędu,dom sprytnie był kupiony ruina na niego przed slubem 3 miesiące ja tam tyrałam jak wół,i mósiałam uciekać ,jestem 7 miesiąc sama ,bardzo to żle znoszę myśle że już mam silną depresję bez pomocy lekarskiej sie nie da to co zrobił ze mną ,z moją psychika to jest tak straszne ,że nie sposób tego opisać ,ja cierpie bardzo ,po prostu kochałam go całym sercem ,a on mnie wymienił na młodszą ,proszę co dzień Boga by mi skrócił to cierpienie bo jest nie do wytrzymania.

Gość gość
ach nie dopisałam że moje małżeństwo trwało 15 lat

Gość gość
Żal mi Cię Autorze