Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigracja2012

Jak wszyscy z Polski wyjadą to kto będzie płacił podatki?

Polecane posty

Gość ban x 4 i hcuj moze i jeszcze
no w sumie 98% ludzi na kafe to pomaranczki ktorzy sa tu by wylewac kwas (lepiej tu niz w realu :) ) 1.90% to tryglodyci robiacy z kafe NK :S a 1 10 percenta to taki tam debil PeOwiec jebany oplacany przez rzad, calkiem toksyczny osobnik Tym razem to znowu ja + ban x2 :) 🖐️

ktore sa tu by wylewac swoj kwas nabyty w kapitylistycznym po radieckim kolchozie :O *

e tam ja mam dopiero iles nascie lat :) jeszcze sie edukuje :classic_cool: wiec narazie nie placze na moja pensje, choc przyznam ze jak bede ja mial, to bede liczyl w euro ;) nie bez powodu ucze sie GERMANSKIEGo;o hehe

tym razem to znowu ja, ile masz lat, gdzie pracujesz? pewnie w rzadzie :D haha

nie, nic od panstwa nie chce, tyle ze ja wyjade do NIEmieC :) od zawsze kreci mnie ten kraj :classic_cool:

tak, to ja wasz premiier, znnudów pykam sobie na kafeterii i sam siebie tu wybielam:classic_cool: :D🖐️ ja zarabiam dzięki wlasnej dzialalności gospodarczej plus jeszcze czasem sobie tu i uwwdzie dorabiam jeśli np pogoda lipna , biznes sie slabo kreci itd

mnie deenerwuje jedynie język ale do niemców nic nie mam. bardzo pracowity mądry i perspektywicznie (jedyna wtope z hitlerkiem ale i tam wyslzi na swoje po wojnie) naród. przedsiębiorczy, zdyscyplinowani, dokladni, pracowici...dokladna odwrotność polaków:D:D:D:D

Gość od raz poznać kto z PO
wnuczki tak mają że Niemca podziwają :classic_cool:

tym razem ile mazsz lat?

Kazdy ktory ma troche oleju w glowie spiehdalla .... skoda zycia :o

podziwiam co w tym dziwnego? nie lubie ich ze względó historycznych że prawie zawsze nas gnębili:/ zawsze byli o krok przed nami bo by miedzy sobą się non stop żarliśmy teraz podobnie , wojna pis-po a putin zaciera rączki :O "polackzi same się tam kotlują u siebie tka zażarcie że podwyższymy cene gazu o 20% nawet nie zauważą. nie lubie niemców , ruskich szczególnie ale osobiście nie znam żadnego ruska ani niemca więc to jest antypatia jedynie historyczna. rusek ani niemiec nigdy mi nic zlego nie zrobili

Gość ja ci odpowiem powaznie
juz wczoraj widzialam na jakims topiku wypowiedzi tego /o ograniczonych zasobach mozgowych/ ban x 2 czy cos tam wez gosciu nie pierdziel-ze sie ustawiles bo ktos cie ustawil- to sie wymadrzaaj nawet jak tobie w dupie bedzie dobrze bo na wyzysku firme budujesz to riozejrzyj sie troche i zobacz ze ten kraj GINIE miedzy innymi przez rzadzacych ktorzy sa bandytami!!!

kombinatorstwo podobnie jak klamstwo niema dlugich nog dlatego w omencie w ktorym skoncza sie dotacje unijne wszystko sie tutaj posypie brak rzetelnosci i cwaniactwo to przyczyna wszystkego zlego w tym kraju

Gość ja ci odpowiem powaznie
to moze inaczej doczytalam, niewazne to zycze powodzenia- w wychodzeniu dlugow i rozkrecaniu firmy w polsce nie rozumiesz ze tu nikt nie psioczy na to zeby im dac na tacy, ale na to, jak rzadzacy wykorzystuja swoja pozycje do niszczenia ttego kraju, m.in-przez zwiekszanie podatkow, sprzedaz naszych fabryk nie rozumiesz ze im ludzie beda biedneijsi tym barzdiej sa niebezpieczni, tym mniej kupuja, moze gdy nastawiasz sie na eksport- mniej to cie wtedy zaboli

nie dotacje a raczej brak dotacji spwoduje w polsce kryzys a to że w pewnym momencie polacy przestaną wydawać pieniądze na zbędne rzeczy do egzystencji. tzw przyjemności. w polce mamy największy w europie wzrost wydatków konsupcyjnych wszelkiej maści pierdół. poczytajcie o tym. to nas chroni przed kryzysem w sensie nadal mamy największy wzrost gospodarczy. bo polacy na potęgę wydaja kase na pierdoly!!!! i pieniądz krązy,....ale jak zacnza zamiast wydac na glupoty chowac w skarpetke wtedypoypia sie etaty w handlu i uslugach, ten sekstor najbardziej ucierpiii i drastycznie wzrośnie bezrobocie do poziomu tego w hiszpaniii

Gość twister
"AntekPantekKKK Jak ZSRR było to i praca była. Teraz macie UE i nie ma pracy." --posluchaj komuchu.Teraz jest jak jest wlasnie przez to ze byl zssssrr i pzprr-rozumiesz jelopie?Oni nadal rzadza tylko inaczej sie nazywaja.Nie chcecie -wy-Polactwo glosowac na POLAKOW-POLSKICH patriotow-to macie i wy i my.Dopoki tego nie skumacie to bedzie tak wciaz.Wejdz na youtube i obejrzyj sobie np.Wojciecha Sumlinskiego jak go twoi kumple komuchy DZIS gnebia i przesladuja ZA PRAWDE.Cale media ktore wy-Polactwo tak namietnie ogladacie i uwazacie za jakies mierodajne-to sa wasi i nas wrogowie.Takie tvn-y,zydowskie gazety dla Plakow,polsaty i teraz tvp-ta"odpolityczniona"-to sa wszystko komuchy.Polska ma problem od poznych czasow sredniowiecznych z czescia stanowiaca niemal polowe POlakow zwana przez Rafala Ziemkiewicza-Polactwem.Wy jednak-Polactwo nie chcecie znac PRAWDY.Nie chcecie przyjac do waszej komuszej swiadomowci ze komuna to jest dokladnie to samo co faszyzm i ze sa one jednymi z najwiekszych plag wszechczasow.Wciaz wzdychacie do tej komuny i albo nie wiecie o niej nic albo sami byliscie UBekami i bylo wam dobrze sluzac wrogom polski.

Gość twister
"Tym razem to znowu ja + ban x2"--baran jestes kolego.BARAN i ...Nie chce cie nazywac po im ieniu wiec na tym poprzestane