Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00122222222

Jestem nieszczęśliwa :(

Polecane posty

Gość 00122222222

nie mialam nigdy chlopaka,zero znajomych, jestem dziewicą , jestem niska, srednio atrkacyjna, mam problemy ze skora i wlosami ( lysienie androgenowe, tłusta skora ) , nie poszłam na studia ...a moglam isc na dobry kierunek...nie poszlam ze strachu ze znow bede odrzucona przez rowiesnikow nie chce mi sie nic :(

Gość papilon
przejabane

albo coś z tym zrobisz albo nic się nie zmieni.

Gość 00122222222
probowalam cos zrobic i dalej nic

Gość papilon
lu ty to chyba jestes pasozytem społecznym

Gość kalita
musiałaś być nietypowym człowiekiem w poprzednim wcieleniu

Gość AntekPantekKKK
Pewnie nazistowską niemką.

Gość nieszczesliwa duszaa
ubierz sie ladnie i idz na impreze pobaw sie poznaj nowych ludzi :)

pasożytem? chyba każdy w pewnym sensie nim jest. a Tobie o jaki sens chodzi "znawco"?

Gość papilon
o sens twojego bezsensownego gnicia na kafe,brzydka nie jestes ,stara też nie mogłabyś zostać luksusowa cool -girl np.

Gość 00122222222
na impreze? z kim ?? gdzie?? nie chce sobie narobić obciachu ,mimo swoich 22 lat wyglądam na duzo mniej ,jak gówniara ubieram sie ładnie no i co ? nadal jestem sama, nikt mnie nie lubi

Gość papilon
pzresadzasz ,ja cie lubię

wydaje mi się, że bardziej nikt Cię nie lubi, bo się użalasz nad sobą i narzekasz. zmień swoje nastawienie - to jedyny ratunek.

Gość 00122222222
byłam wesoła i pozytywnie nastawiona w liceum ...mialam jedną kolezanke ,podobną do mnie...ktora ma mnie teraz w dupie ,odezwała sie ostatnio 1,5 roku temu :O studiuje w innym miescie reszta dziewczyn mnie obgadywała, naśmiewaly sie nie wiem z czego za moimi plecami , nikt mnie nigdy nie zaprosil na zadną impreze , bylam niewidoczna..zauwazali mnie tylko wtedy gdy szli do sklepu po chrupki czy cole i brakowało 50gr :O

Gość 00122222222
SamotnikXI - wlasnie probuje :O

wiem - łatwo powiedzieć - rusz dupę. ale nie chcesz tego prawda? kto chce być samotny - tak na prawdę nikt. w dupie z tymi koleżankami - w liceum są głupie małolaty. ludzie z wiekiem Ci wartościowi nie będą patrzeć na Twój wygląd (chyba że będziesz brudna i śmierdząca:P ) na imprezie może nie poznasz nikogo na poziomie, ale w jakimś miejscu bardziej kulturalnym np na bankiecie, koncercie, teatrze czy jakiejś akcj np pomocy dla bezdomnych zwierząt.

nie studiujesz ? więć co robisz pracujesz czy siedzisz tylko w domu ? Bo wiesz raczej królewicz na białym koniu nagle nie zapuka do twych drzwi żeby wziąc Cie za żone.

Gość 00122222222
ogolnie to siedze w domu pracowała w hurtowni farmaceutycznej ,potem miałam dziwny epizod w zyciu - unikałam ludzi ,spędzilam rok w domu ,w ogole nie wychodzilam ,klotnie z rodzicami ,placz po nocach... teraz znow wracam do pracy ,od 11 czerwca

zawsze możesz iść jeszcze na studia choćby zaoczne albo do szkoły policealnej poza tym warto by było żebyś zaczęła gdzieś wychodzić choćby na spacer no i psycholog by się przydał. Jeśli chodzi o konkretnie o faceta to może załóż konto na jakiś portalu randkowym?

polecam sympatie. moja mama poznała tam super faceta, nie myślalam, że tacy jeszcze istnieją.

Gość 00122222222
Ehh, mialam konta na portalach randkowych i bardzo zle to wspominam. Poznałam kilku panow , jeden powiedzial wprost ze nie mam u niego szans i mozemy zostac znajomymi - on bardzo mi sie podobal - skasowałam numer , po co robic sobie nadzieje? trzech chcialo tylko seksu, najlepiej na pierwszym spotkaniu w plenerze :O inny z kolei przyszedl na spotkanie, stanąl i powiedzial : Po co oszukiwałas ? Trzeba bylo wyslac swoje fotki ...klepnąl mnie w ramie i powiedzial NIC Z TEGO ... i odszedł :O wysłalam swoje zdjęcia, na fotkach wygladam lepiej niz w realu Poznałam jednego normalnego , srednio mi sie podobal ale..spotykalismy sie kilka tygodni, zaczal planowac nasze zycie, chcial mnie przedstawic swojej mamie ,powiedzial jej ze jestem jego narzeczoną ,romantyk i maminsynek do bolu :O

ale to oczywiste, że na 10 dupków trafi się jeden "normalny". moja mama się z kilkoma spotkała zanim poznala tego jedynego.

Gość Duhduhbifhffeoddn
Idz do pracy ;)

Gość nie ty jedna masz wady
idz na studia i sie nie uzalaj nie staraj sie o znajoimych na sile, ale tez nie alienuj sie na bank kogos poznasz predzej czy pozniej chodz na jakies zajecia dodatkowe wyksztalc sie, idz do pracy, wyjdz do ludzi i juz!!!!!! ja mam brzydka cere, zniszczone wloosy, rozstepy, a jakos zyje i mam znajomych

Gość 00122222222
chcialabym byc wysoka...zawsze marzyłam o karierze modelki :( albo aktorka? gwiazda telewizyjna?