Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie

Fenomen tego forum...

Polecane posty

Gość zastanawia mnie

Pomijając juz typowe poradnictwo typu "zdradza mnie, co robić", "jestem gruba - jak schudnąć" czy "Ile wazy wasz ileś-miesięczniak" Jestem zszkokowana kiedy czytam np "moje dziecko ma ponad 40 stopni gorączki", "moje dziecko wypiło wybielacz", "moje dzioecko wypadło z łożeczka na gowkę" czy chociązby "moj pies sie dusi".. Jak to jest, ze ludzie zamiast dzwnić po karetki/lekarzy/wterynarzy w takich sytuacjach spokojnie odpalają kompa i dopiero od porad foirumowiczów zalezy co w takiej, nie raz zagraząjacej życiu, sytuacji, uczynią....

Gość papilon
chyba nie wierzysz ,ze to prawda

przeciez to prowokacje!!!!:O🖐️ tez mogę założyć topik w stylu "właśnie zaczynam rodzić - co robić?" albo "moje dziecko przed chwilą wylalo sobie garnek wrzatu na głowę i strasnzie placze - ratunku!" i co wierzysz w takie coś?:O

Gość zastanawia mnie
Nawet jesli zdecydowana wiekszość to prowokacje to jestem przkonana, ze nie wszystkie, bo czytałam juz sporo historii, które miały ciąg dalszy, zwykle bardzo prozaiczny wiec nie sądze zeby były prowokacjami Rozwalają mnie też tematy: "W co ubrac niemowlaka przy 30stopniach" Jak sobie djaą radę matki które nie przesiadują przed kompem...

Gość papilon
nie dają rady,topią swoje bachory albo sprzedają do cyrku w gwatemali

Gość ooooo właśnie
zgadzam się z autorką:o sama nie raz pisałam, że te mamuśki będą na forum pytały jakim papierem dupę dziecku wytrzeć:o bez internetu chyba by sobie nie poradziły:P