Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiecznie-szukająca-miłości

dlaczego uważacie zdradę za coś normalnego???

Polecane posty

Na każdym portalu można znaleźć grono osób które zdradziły zdradzają albo mają zamiar...o co chodzi??byłam w związku małżeńskim 6 lat mój mąż zdradzał mnie ze swoją szefową,rozwiodłam się...teraz od 8 miesięcy jestem w drugim związku i ...niestety ale prawdopodobnie też jestem zdradzana...dodam że jestem atrakcyjną kobietą w związku daje z siebie wszystko! a co dostaje w zamian?? dlaczego tak jest co daje wam zdrada czy nie czujecie do siebie wstrętu???

Gość Lwkojidhifhtrh
Za niedugo ty tez zaczniesz zdradzac ;) a frajerzy beda mowic, zes kurwa ;) Oni chca byc kochani, ale jak sie nawinie nowa taka sobie dupa z fajnym samochodem to biegna na oslep;) kutas rzadzi ;)

Gość trujący i toksyczny bluszcz
Nie słuchaj. Zdradzają tylko zakompleksieni, albo pozbawieni jakichkolwiek norm etycznych i zdolności empatii. Życzę powodzenia w szukaniu normalnego faceta :)

Gość abcdefgkobieta
ludzie uważający zdradę za coś "normalnego" chyba nie mają żadnych zasad, a na pewno nie kochają swoich partnerów, bo zwyczajnie nie da się jednocześnie kochać i świadomie ranić...

Gość pogoda wysmienita
Też uważam że zdradzający to ludzie z jakimiś kompleksami, potrzebą sprawdzenia się - napewno nie są to ludzie którzy kochają i szanują drugiego czlowieka. Powiedzmy,że są to osby których umysł został przyćmiony przez zwierzęcą chuć (jesteśmy zwierzętami a niestety nie wszyscy są homo sapiens sapiens). Brak zasad morlanych i brak wyrzutów sumienia z powodu krzywdy innych ludzi - nie ma sie czym chwalić na dobrą sprawę - zdrada to pewna słabość, niedoskonałość. WADA nie zaleta -dziwne że ktoś lubi chwalić się porażkami:/