Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmyxx

Odchudzajmy się razem :)

Polecane posty

Gość xxxmyxx

Cześć nazywam się Marzena mam 1,65 wzrostu i 19 lat Jestem załamana bo przez ostatni rok na brzuchu pojawiła mi się tz oponka. ;( Chciała bym schudnąć i wiem że jest naprawdę dużo dziewczyn które są tak jak ja załamane swoim wyglądem. W końcu nadeszła ta chwila kiedy powiedziałam sobie dosyć tak dłużej nie może być... Cieszę się bo mam wspaniałego faceta, który mnie wspiera... Dziewczyny jeżeli tak samo jak ja postanowiłyście się odchudzić bo macie dosyć patrzenia się na swój brzuch nogi czy boczki to przyłączcie się do mnie.... Ja postanowiłam sobie dać warunki; -zero ziemniaków -zero makaronu -zero smażonych potraw -zero słodyczy -duuuużo wody jeżeli ktoś chce to do wody niech da mięte albo cytrynę żeby miała smak. (Nie wierzcie w soki 100% bez cukru bo to są brednie lepiej wycisnąć sobie cytrynę lub pomarańczę) -z rana wypić 1 szklankę zielonej herbaty i czerwonej jeżeli ktoś lubi kawę to też tylko z rana jedną szklankę kawy z jedną płaską łyżeczką cukru ja nie wyobrażam sobie kawy bez mleka więc wlewam troszeczkę ale to naprawdę troszeczkę mleka. -zamiast ziemniaków to ryż -Np sałatka z pomidora i sałaty zalać jogurtem -Wiem że jeżeli nie bd jadła mięsa a naprawdę uwielbiałam kotlety mielone itd to się wykończę i chodzi mi tu głównie o zdrowie więc sobie zamiast smażyć bd gotowała pierś z kurczaka. -zero chleba białego ja zastąpiłam chrupkim KTO SIĘ PODPISUJE DO DIETY ?

Gość xxxmyxx
HeJ dziewczynki wczoraj zjadłam chleb chrupki z firmy Wasa na kromeczki yyy... dałam pomidorek z szyneczką z drobiu : ) dziś jak narazie pije kawke:) a potem zjem moją sałatkę którą sobie zrobiłam na obiad składa się z pomidorka i ogórka : ) pokroiłam ładnie w kosteczki i o 13 bd jadła : )

Gość kapisnc
ziemniaki bez omasty , bez sosw nie sa zakazane na diecie i 1 lub 2 ziemniaki mozna wlaczyc do diety to ryz ma wiecej kalorii, a po zatym teraz bede młode i one maja malutko kalori

Gość puniaa
hej :) stosuje podobna diete :) ćwiczysz coś ?? ile chcesz schudnąc?

Gość marianna pe *
ile ważysz? chetnie dołączę

Gość marianna pe *
ile ważysz? chetnie dołączę