Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgghfhdh

Spor w allegro a komentarz

Polecane posty

Gość dgghfhdh

Kupilam u pewnej osoby kilka rzeczy na aukcji 2.05 . Dwa tygodnie probowalam sie z nia skontaktowac jednak zwyczajne ta osoba mnie olewala i nie odpisywala mimo ze logowala sie na allegro (widac na jej profilu). Wkoncu rozpoczelam spor i o dziwo osoba raczyla napisac dwa slowa "juz wyslane". Przesylka doszla trzy dni pozniej jednak jak sie okazalo sprzedajacy policzyl za wysylke 15zł a wyslal przesylke w worku na smieci listem poleconym za 7,50. Malo tego w paczce brakuje dwoch rzeczy i to tych na ktorych najbardziej mi zalezalo! I mimo moich e-meili nie raczy mi odpisac !!! Probowalam dzwonic na nr. podany w allegro - telefon jest wylonczony! Zakonczylam spor w allegro po 14 dniach i sprawa teraz zajmie sie teraz allegro i tu mam jedno pytanie... Czy moge juz wystawic negatyw? Czy moge dopiero to zrobic po rozstrzygnieciu sporu przez allegro? Ta osoba ma 10 komentarzy i wlasnie wystawila kilka rzeczy na aukcje , napewno jeszcze kogos oszuka !!!

Gość Oczywiscie Lustrzanke
Mozesz wystawic nega teraz

Gość 546567hgghh
ja juz 2 tyg czekam na spodenki ktore zamowilam i tez krowa mnie olewa... nie rozumiem czegos takiego; ciezko napisac ze cos sie stalo i nie moze wyslac?

Gość dgghfhdh
DOKLADNIE! Ja tez sprzedaje na allegro czasem jakies rzeczy ale wysylam odrazu po przelewie chyba ze wiem ze mnie nie bedzie to odrazu o tym pisze! :/ W takim razie wystawiam komentarz...