Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INNOCENTapple

Pytanie do A G N I E S Z K A :)

Polecane posty

Agnieszka, mam pytanie: mieszkasz w Londynie czy w innym miejscu? No i mam pare innych pytan (nie osobistych oczywiscie, tylko bardziej o prace i zycie tutaj), jak mozna sie z toba skontaktowac bo chcialabym pogadac :)

Gość Dziewucha taka jak wy
Aga jak tam Praca? Daly ci juz te wstretne baby spokoj??

nie zwracam na nie uwagi od niedawna sa rowniez nowe dziewczeta, i z nimi sie super dogaduje :) jedna co chwile przychodzi pyta mnie o pomoc, i ciagle przeprasza ze mi glowe zawraca, fajne normalne dziewczyny sa :) a tamte to juz w tylku mam, jedna taka mala ma tak denerwujacy i skrzeczacy glos ze jak ja widze to sie za glowe lapie :P

Aga mam pytanie co Ty bys zrobila na moim miejscu ( ja sama zmienialam prace nie raz przez podobne pannice co te w twojej pracy)mam dylemat dostalam sie do miejsca gdzie pracuja moje dobre znajome niestety praca jest bardzo slabo platna ale mam szanse pracowac tam na stale wlasnie tylko dlatego ze sa tam te moje znajome.Co ja mam zrobic? Poszlam tam Bo tam czulabym sie bezpieczniej jezeli chodzi I uttzymanie pracy moj komfort psychiczny bylby duzo lepszy tylko finansowo ucierpialabym.Jest to praca gdzie slabo placa.

przede wszystkim do pracy idziesz zeby zarobic, a nie zeby nawiazywac przyjaznie, ja wychodze z takiego zalozenia. ja na te panny mam wyrabane, tylko tak sie zastanawialm czy ze mna cos jest nie tak. ale widac ze z nimi bo te nowe co rpzyszly, te stare z nimi tez nie rozmawiaja. wiec widac taki typ. ale skoro w tej slabej pracy masz szanse miec umowe na stale. to jest wazne, mniej placa ale pewniejsze pieniadze.

Aga ja mialam niedawno prace gdzie naprawde dobrze mi placili niestety taka murzynka mnie nie lubila nagadala naklamala o mnie( ona byla moja trenerka) bylam pare dni przed zatrudnieniem I mnie odwolali!!ja pracuje przez agencje wiesz ONI tam zawsze klamia ze jezeli sie wyjarzesz to cie przyjma na stale a prawda jest taka ze potrzymaja cie ile chca nie zatrudnia na stale I tracisz prace;(to miejsce gdzie ide pracowac jest moja najnizej platna Praca ale przynajmniej pewna a nie tak jak tamte poprzednie nigdy nie wiesz kiedy sie skoncza.a Ty Aga pracujesz przez agencje? Tez tak masz jak ja?

" wszystkim do pracy idziesz zeby zarobic, a nie zeby nawiazywac przyjaznie, ja wychodze z takiego zalozenia."Aga ja tak samo mysle!!! To wiesz co mi ta czarna powiedziala??? Ze zadzieram nosa I ze uwazam sie za lepszy Bo chcialam wszystko trzymaj na stopie profesjonalnej!!

Gość kobieta pracujacaa
Jezu, ta psychiczna znowu zasmieca topiki "trzymcie mnie, bo nie wytrzymam"

Do ciebie nie Pisze!

Gość do tej wariatki
ludzie nie odpisujcie tej psychicznej wariatce! ona w kazdym watku pisze do innych i prosi o rade, cobysmy zrobili na jej miejscu i opowiada te swoje smetne historyjki o pracy...tylko ze w kazdej historyjce troche zmienia wersje. To sie nazywa SCHIZOFRENIA. !!! Nie dziwie sie, ze nikt cie nie chce w pracy. po twoich postach juz widac, ze masz cos z lbem nie tak. wracaj do Polski i idz na rente, skoro sie nie nadajesz do normalnego zycia psycholko.

Posluchaj mnie Ty obsesyjna babo!!! Juz jedna za mna tak chodzila po necie jak smrod po gaciach w koncu miarka sie przebrala I ja oskarzylam I znieslawienie I stalking a ze mieszkala zagranica to myslala ze jest bezkarna! Otoz nie! Pozniej placzac przepraszala mnie!wiec uwazaj sobie!!

Gość dwa monitory
Ha ha ha ale masz wyobraznie

Gość do tej wariatki
Dawaj malenka! Podaj mnie do Sadu heheh. Poki co to ty nachodzisz ludzi i sie zalisz ze pracy nie mozez znalezc. Wariatko ;) Mam ci podac moj adres czy sama znajdziez? P.S: Wyobraznie to ona ma, ale mnie to nie dziwi. Wyobraznia i urajanie sobie pewnych rzeczy to wlasnie symptomy schizofreni. Zalecam doktora tej naszej kolezance szukajacej pracy w fabrykach buhahahah

Gość o matko!!!!
to znowu ta baba co zaklada topiki to ze w stanach pracuje to ze w kanadzie i jak to jej amerykanki nie lubia w pracy? bez kitu ktos ma nosa, akurat na tym topiku nie wyczailam ze to ona, ale patrzcie, wcale nie zaprzecza! To znaczy ze naprawdeglupia jest. RADA DO DZIEWUCHA TAKA JAK TY: zaczernij sobie nicka, wtedy bedziemy miec czarno na bialym ze jestes psychiczna i to my cie podamy....do zakladu psychiatrycznego

Gość londynqaaaaaa
to prawda pisala ze jest pielegniarka w usa i dojebala sie dziewczyn co sa kosmetyczkami,potem pisala ze pracuje w fabryce i bidulka jest a potem zas kims innym byla i tez sie dopierdolila do kogos. IDZ SIE LECZYC MATOLICO I WPIERDALAJ BO POZADEK Z TOBA ZROBIMY...a huja mi zrobilas na tamtym temacia czekam moze teraz mnie postraszysz sadem :D:D

Gość londynqaaaaaa
zaraz wam znajde linka do jej tamtow czekajcie :D

Gość kiol
myślisz, że kogoś to obchodzi? Jedna warta drugiej

Gość hehee..he
wiec po uj sie oddzywasz :D

Gość Do londynqa
Ze co Ty mi zrobisz???buhaha jedynie co Ty mi mozesz to mi naskoczyc albo pocalowac w dupe!!!!

Gość jolugsigbggbgbg
ALE JAK TO PRZECIEZ TO TY PORZADKI TU ROBISZ I JUZ JEDNA UKARALAS I PRZEPRASZALA CIE buhahaha:D:D:D zatem wzajemnie cmoknij nas wszystkich w dupy tak porzadnie ;) i idz sie leczyc :P

Gość ,sdmafNafcec
a ja mam pytanie dlaczego jej tak nienawidzisicie?co ona wam zrobila?to ze sobie o czyms tam pisze czy to tak strasznie wam przeszkadza?lol

Gość do Agnieszki
Miałam niestety okazję pracować w fabryce i jak to jest że Polki i Litwinki ( stare babska zazwyczaj) panosza się i traktuja nowych jak smiecia? Inni ludzie mili, młode dziewczyny uśmiechnięte, chociaż bardzo zmęczone. A baby które tam pracują dłużej myślą że są jakimiś szefami...szkoda gadać, taka praca wykancza PSYCHICZNIE bardziej niż fizycznie.