Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czop456

Pomarańczowe dzieci to jakas masakra

Polecane posty

Gość czop456

Co drugie dziecko na ulicy jest normalnie pomarańczowe od soków marchwiowych,wygląda to strasznie a i podobno takie faszerowanie wątroby betakarotenem nie jest za zdrowe,co o tym sadzicie?

Gość skad wiesz ze od soków
Moje nie piją wcale soków marchwiowych jak już to jablkowe z wodą a są brązowe od slońca bo calymi dniami bawią się na dworze. Nie spotkalam pomarańczowych dzieci.

Gość hmmmh
Znam jedną dziewczynkę, której mama przeholowała z sokami marchwiowymi i była pomarańczowa i z pewnością co 2 dziecko takie nie jest, nawet białka miała żółte. Mylisz chyba z opalenizną.

Gość luizkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mojej koleżanki dziecko jest pomarańczowe od kubusiów.Totalna porażka

Moja sąsiadka codziennie podawała swojej córce Kubusia, po czym pojechała po jakimś czasie do lekarza z nia bo dziecko żółte się zrobiło. Co za dużo to nie zdrowo, do tego te soki wszystkie są sztuczne, jak już to lepiej samemu zrobić sok raz na jakiś czas, a dziecku do picia na co dzień podawać wodę

Gość czop456
Nie,nie myle z opalenizną,od słońca skóra jest brązowa a nie pomarańczowa,u mnie na osiedlu jest mnóstwo takich dzieci,jena z dzielnic gdańska

Gość guzik się znacie
sok marchwiowy wypłukuje toksyny z organizmu, dlatego skóra przybiera odcień pomarańczowy kiedy organizm się oczyści, kolor zniknie może to trwać nawet do roku oczywiście najlepiej pić świeżo wyciśnięty sok z marchwii

szczerze powiem, ze nie zwracam na to uwagi bardziej zainteresuje mnie to, że dziecko źle wygląda, a mama problemu nie widzi niz to, że jest jakieś niby pomarańczowe

Gość niepomarańcza
Co za bzdyra że kolor pomarańczowy to oznaka usówania toksyn z organizmu,gdzie to Ty wyczytałaś.Pewnie chcesz sama przed soba usparwiedliwić fakt że Twoje dziecko tez jest pomarańczowe. A pomarańczowa skóra u dziecka przyjmujacego marchew jest oznaką żółtaczki karotenowej czyli jego nadmiaru.Po prostu wątroba juz nie wyrabia. Wszystko z umiarem