Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propaganda jak za komuny?

glosowalam na tuska

Polecane posty

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/der-spiegel-o-polsce-cud-po-sasiedzku,1,5138192,wiadomosc.html http://castrolfan.onet.pl/aktualnosci/z-pilkarskich-aren/cristiano-ronaldo-polska-ma-naprawde-dobrych-pilka,1,1,5137804,wiadomosc.html - wprowadzenie do wywiadu propaganda czy prawda? pytam bo nie pracuje na razie, utrzymuja mnie rodzice, na emeryture nie licze, otwieram niedlugo wlasna dzialalnosc. jak jest naprawde w Pl?

Gość Lodołamaczer
to tak jak Master

Gość sudjsjdjrjdhehf
I co , chcesz po garach hm ??????????

co to znaczy, czy chce po garach? nie rozumiem, z dwojga zlego dalej zaglosowalabym na tuska. pytam czy to co pisza to propaganda, nie znam sie na polityce, glosowalam na tuska bo nie lubie jarka

czytaj i te hurra ptymisteczne opinie i te negatywne. wiadomo że np opozycja będzie robić wszystko żeby sprawić wrażenie, przekonać polaków zze w polsce jest gorzej niż na koeri północnej natomiast ekipa rzadząca będzie stawac na rzesach by wmówić ludziom że u nas lepiej i bardziej bogato niż w luxemburgu... a prawda lezy po środku... baaardzo powoli ale turla się to do przodu. za jakies 30-50 lat dogonimy zachód:D

to moze sie to stanie jeszcze za mojego zycia... pytam, bo nie zyje mi sie zle, nie zarabiam jeszcze, moze dlatego, mam pomysl na biznes i go niedlugo otwieram, nie bede pracowac za grosze i liczyc na laske panstwa, owszem, zyje sie gorzej, ojciec ma wlasna dzialalnosc, wiec i jego kryzys dopadl, ale dalej sobie jakos radzi