Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytam z ciekawości

Co sądzicie o takim prezencie na dzień mamy???

Polecane posty

Witam, jestem młodym tatą. Zbliża się dzień mamy i chciałbym kupić coś małżonce od naszego dzieciątka (sam nie kupi ma dopiero 2 miesiące;) ) kupię kwiaty i myślałem o takim fotomontażu do tego http://allegro.pl/fotomontaz-dla-mamy-dla-dziecka-idealny-prezent-i2364443521.html myślicie że to dobry pomysł??? a może jakąś bieliznę seksowną, ale zaraz po porodzie to chyba nie wskazane Nie? ;) poradzcie proszę....

Gość jgidjggsiofj
masz super pomysl, ale z drugiej strony po porodzie to jest tak ze wszyscy pytaja o dziecko, jemu kupuja miliony zabawek itd, a mama idzie w odstawke, wiec kup cos szczegolnie dla niej :-))) powodzenia!!!

Kup jednak ładną bieliznę- została mamą ale nie przestała być kobietą :) A zdjęcie maluszka w ładnej ramce też może być dobrym pomysłem :)

Gość Jedna szalona miss
bielizna na dzień Matki? Od dziecka? Chyba was pogięło :O

Gość Jedna szalona miss
kup jej ten fotomontaż z kwiatami. Ucieszy się i będzie mieć pamiątkę ;)

dzięki za pomoc, nie ma to jak kobieca porada ;)

niestety biżuterii nie nosi, używa tylko antyperspirantu i ma swój ulubiony od lat, w tych dziedzinach nie mam pola do popisu :(

To jest Dzień MATKI czyli prezent ma być od dziecka. Jeżeli dziecko jest małe to może oczywiście może kupić mąż coś symbolicznego , coś co dałoby dziecko no ale nie bieliznę:O ramka w zupełności wystarczy.

no właśnie, prezent ma być od dziecka, także chyba ta ramka z fotomontażem będzie najciekawsza i kwiat :)

Ja na mój pierwszy dzień mamy dostałam zaproszenie do spa na masaż, o ile dobrze pamiętam to był masaż bambusami. Rewelacja. Coś na co mama normalnie nie miała wcześniej czasu i szkoda było mi kasy,