Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona8787

spóźnia się już 7 dni... czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość ona8787

Witam ! Zacznę od tego, że miesiączka spóźnia mi się juz 7 dzień ! Fakt, nie zawsze mialam regularne cykle, ale maksymalnie do 3 dni było opóźnienia... Jakieś 2 dni po spóźnieniu dopadła mnie grypa. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że trwała ona 1 dzień. Z rana miałam gorączkę, katar i ból mięśni a wieczorem samo mi przeszło. Na drugi dzień miałam silny ból lewego jajnika... :( Utrzymywał się ok. 2 dni. Teraz nic się nie dzieje. Ani nie boli mnie brzuch, ani piersi nie bolą.. choć są trochę powiększone. Tylko jakoś usypiam ostatnio szybko i w nocy się budzę i nie mogę spać. Dodam ,że jest możliwość ciąży, gdyż z narzeczonym się niezabezpieczamy ;)) Co myślicie o tej sytuacji, ciąża, czy coś innego ? Czekam na odp.

Gość a co my wrózki????
zrób test !!!!!

Gość ona8787
po prosu myślałam , że może ktoś przechodził to, co ja teraz i mi doradzi... ;p hm.. w testy można w 100% wierzyć ?

Gość dalyah82
Pomocy, poprzednia @ miałam w terminie ale nie byla ona zwykla , jedynie plamienie, w tej chwili czekam na kolejną która juz sie spoznia o 6dni, od ponad tygodnia mam bole brzucha jak na miesiaczke, nudnosci zawroty głowy i jestem okropnie senna.Staramy sie z mezem o 2dziecko, biore bromergon od ok 3miesięcy, test robilam kilka dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywny, czy mozliwe zybym za szybko go zrobila i może jednak jestem w ciazy? Jutro mam co prawda wizyte u lekarza ale chciałabym poznac wasza opinie.

Gość NIE NOOOOOOO
:O:O to idz na badanie krwi do jasnej ch.. tu nie ma wrózek ani nikt nie ma szklanej kuli:O jak podejrzewasz ciaze a @ sie spozni to test albo na bete mam nadzieje ze jest to dla ciebie zroumiale:D

Gość ona8787
kilka dni przed spodziewana miesiaczka to chyba za wczesnie ..

Gość ona8787
jak widać przemili ludzie są tutaj.

Gość NIE NOOOOOOO
acznę od tego, że miesiączka spóźnia mi się juz 7 dzień to nie pisz ze ci sie spoznia 7 dni:O ile masz lat z ciekawosci? bo piszesz troche jak nie rozgarniety dzieciak:D

Gość berciiiiia
Ludzie! :o Ktory to juz topik pod tytulem " Czy jestem w ciazy?" ! Co ci mamy odpowiedziec? Bo mozliwosci masz dwie: 1. Tak - jestes w ciazy 2. Nie - nie jestes w ciazy. Zaden test nie daje 100 % gwarancji, ale chyba lepszy test niz ludzie na kafeterii :o

Gość lulekmisiulek
ja myśle ze to ciaza, nie ma na co czekac, zrób test. Moje początki były takie ze byłam pewna ze mam grype jakas bo okropnie sie czułam, poszłam do zwyklego lekarza po l4 i w ten sam dzien zrobilam test :) no i faktycznie byłam test najlepiej robic rano pierwszym moczem

Gość lulekmisiulek
ale jesli jestes to pewnie bez wzgledu na pore dnia pokaze... czy jestes czy nie

Gość qweta24
no co za kretynka! ile macie lat z narzeczonym? 13? kup test za 5 zł zamiast prosić o wróżby na kafe!!!- 7 dni po terminie spodziewanej miesiączki jest prawie w 100 % wiarygodny.

Gość no a skad my mamy wiedziec????
????? co jest przyczyna??? siedzimy w twoim organizmie? czy jak

Gość lulekmisiulek
idz po ten test i daj znac !!! :0 powodzenia

Gość kijkijii
NIE TO NIE CIĄŻA. tO ZAPALENIE PRZYDATKÓW WYKLUCZAJACE CIĄŻE U CIEBIE NA ZAWSZE.