Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytam z ciekawości

Prezent na Dzień MAMY??? Może taki być???

Polecane posty

Zapytam z ciekawości Witam, jestem młodym tatą. Zbliża się dzień mamy i chciałbym kupić coś małżonce od naszego dzieciątka (sam nie kupi ma dopiero 2 miesiące ) kupię kwiaty i myślałem o takim fotomontażu do tego http://allegro.pl/fotomontaz-dla-mamy-dla-dziecka-idealny-prezent-i2366243970.html myślicie że to dobry pomysł??? poradzcie proszę.... może coś innego?

myślałem też o wibratorze odblaskowym, zeby w nocy jej się nie zgubił

Gość ..mastes..
WEŹ SIĘ LECZ PEDOFILU

albo o kulkach gejszy takich dopipkowych kulkach

Gość POMYSL SUPER
Fajny maz i tata z Ciebie -gratuluje malzonce :) Najbardziej podoba mi sie buzka "rumiankowa" ostatnia fotka :) Ps. Zalosny to podszyw :O

Gość EEEE TAAAMMM
Niech to będzie coś TYLKO dla niej. takie zsjęcie możesz wykonac bez okazji WG mnie IDEALNYM prezentem dla młodej mamy, ktora jest zarobiona przy dziecku i nie ma czasu dla siebie jest karnet do SPA/kosmetyczki to o wiele lepszy prezent niz ten fotomontaz a kwiaty swoją drogą, ale taki karnet uważam za super pomysl przejmij obowiązki, a żone wyslij na relax taka zrelaksowana to i w lozku potem pogrzeszy ;-)

Gość POMYSL SUPER
Moim zdaniem autor troche lepiej zna swoja zone i wie jaki prezent jej dac , tym bardziej ze to dzien matki !!!!! i prezent jest w imieniu dziecka Ty radczyni od karnetow :P

wybieram wibrator i kulki gejszy, sorry dziewczyny

Gość ..mastes..
SAME PEDOFILE! PRZECIEŻ TO DZIECKO JEST PÓŁ NAGIE!

spa to dosyć drogi prezent, poza tym jedziemy za tydzień na wakacje w góry, myślę że tak zrelaksujemy się wspólnie :)

POMYSŁ SUPER dziękuję za radę

Gość EEEE TAAAMMM
hahaha:-D WIDZE, ZE JEDYNA SLUSZNA RACJA TO TWOJA :-d gdyby autor byl na 100% pewien, to by nie wchodzil na kafe pytajac o opinie przerabialam ten temat od dwoch lat i co roku dostaję od dziecka kwiaty i wlasnie karnety do spa i jestem bardzo zadowolona, bo to jest czas kiedy moge choc na chwile zapomniec o swoich obowiazkach i sie zrelaksowac pod okiem specjalisty pisze z perspektywy zmęczonej zapracowanej mamy :-P

mnie najbardziej podoba się buźka słonecznikowa ;) pozdrawiam serdecznie

Gość POMYSL SUPER
EEEE TAM To wlasnie Twoja racja jest najtwojsza BO TY DOSTAJESZ ! i jestes zadowolona. A ja bym wlasnie chciala od dziecka takiego rumianka i kwiatki , karnet maz kupuje mi bo chce mi zrobic przyjemnosc a nie na dzien matki. Co za ludzie :P Autorze pomysl dalej bardzo mi sie podoba , jest taki slodki i wdzieczny. Milego wypoczynku z rodzinka zycze . Pozdrawiam.

Gość EEEE TAAAMMM
nie trzeba isc od razu do spa, mozna wykupic kilka zabiegow u kosmetyczki, to nie sa duze pieniądze ale skoro wyjezdzacie niedlugo i się bedziecie wspolnie relaksowac;-) to ok pozdrawiam

Gość katarynka54879
ooo a może kup jej coś na ten wyjazd w góry

Gość hugh grant
bardzo fajny prezent ten fotomontaż, niedrogi i taki słodziutki :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkooooooooookkoko
jako chrzestna podarowałam takie coś mamie mojego chrześniaka, takie fotki wiszą u nich w każdym kątku domu, bardzo się spodobało, byli pod wrażeniem, my ogólnie lubimy prezenty z duszą, wartościowe sentymentalnie a nie jakieś tak spa... bez sensu, kasa nie jest najważniejsza