Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

jak wam mija wtorek?

Polecane posty

Napiszcie. Ja przyszłam tu na mój ostatni wątek i wiecie... nikt mi niczego nie dopisał. A jednak muszę ograć Janinę , Kamelię i Dostojnego. A także Zielone Świątki z Korfantego. Nie wiedziałam , że zatrudniłam się w szkole Zielonych Świątków, a wiecie NIE POWINNO ICH TAM BYĆ. Ani jednego. Dlaczego? Bo Korfanty był ARYSTOKRATĄ. I co oni tam robią? I tak stoi. O polską arystokrację w USA. I CO ONI WSZYSCY TAM ROBIĄ. I tak dostałam papiery, że mam się zgłosić do domu wariatów wiecie. A ja mogłam tam być i tyle. I do dziś mogę. A reszta? Jak wy się interesujecie państwem? I wiecie MNIE NIKT PAPIERÓW NIE ZWRÓCIŁ, wszyscy mnie olali, papiery były niesprawiedliwie - na razie poszła Janina S, Kamelia, Dostojny, poszedł uczeń z Korfantego , wszystko się rozleciało i to już nie jest Kevin to wszystko jest wina KORFANTEGO i moich procesów i słuchajcie TACY SĄ DOBRZY a posunęli się do tego, ze MATKĄ POWIESZONĄ SZCZULI MNIE w szkole tu niedaleko. I tak idę na rentę z opinią BEZROBOTNEGO ZERA od Zielonych Świątków i patrzcie jak w 2008 roku znalazłam tę Kamelię. Żeby to wszystko wyszło wiecie bo by mi nigdy nikt nie uwierzył jak ja ciężko pracowałam i jaki koniec w PRACOWITYCH PROTESTANTACH a to bym sie w życiu nie domyśliła że to są tam protestanci. Nigdy. Bo powinni mieć dobre serce, a tu takie gnidy. A ten główny co tam robił? To też ze zboru i tyle :(

wiecie ja zostałam tak potraktowana przez PROTESTANTÓW polskich w bardzo katolickiej szkole. No szkole na rodowod, metody nauczania ZWŁASZCZA angielskiego specyficzne i wiecie ja pisałam o przywrócenie do pracy nic, o odszkodowanie finansowe nic, o zwrot papierów nic. I wiecie pózniej ogrywali mi słowackiego Mickiewiczem i w tym Mickiewiczu przestało mi się byle co podobać. i wiecie miałam rację i się nie dam. I tyle. I dalej na mnie, a wszystko żle ale sie nie dam. Tak renta zobaczcie do dziś MOJA ZA WIZUALIZACJĘ a gdzie jest brat? gdzie są ludzie z borówek? gdzie amazon.de - 2 osoby poszły? Kogo wsadzić w kić? i zobaczcie ja dalej lecę tak samo - gdzie mój pass USA? I CO? I kogo wsadzić do pierdla. Bo to jest moje myślenie - kogo by tu wsadzić w pierdel za to wszystko. I teraz słuchajcie zobaczcie jak działa wasza WIELKA AKCJA KATOLICKA - SAMI PROTESTANCI. Jak to możliwe? A reszta? A ja nie byłam człowiekiem w tej szkole? i wiecie wszyscy przegrali bo od dziecka mam krzyż rodowodowy protestancki i jestem z takiej a nie innej okolicy i kto ma rację we wszystkim? Obecnie pierdzę na wasze papiery - renta i koniec, ale kto ma rację? i tyle :(

Gość Barbaro!
Wtorek mija tragicznie. Boli mnie głowa, będzie chyba burza, nie wyspałam się i jeszcze siedzę w pracy. Siedzę i udaję, że coś robię. A powinnam? Niestety tak. Pozdrawiam 🖐️

Widzicie - tak mnie zakon franciszkanów przy Korfantym urządził i słuchajcie to nie jest to samo - protestanci a franciszkanie to to samo. O KORFANTY? Eeee takie czasy no to byli do zamknięcia. Teraz ich juz nikt nie zamknie po czymś takim. Są zbyt cenni. BO? Pasują im borówki w Szwecji i tak się mogą tam uczniowie w życiu ustawić że tak to trzeba zacząć i wiecie ja to niszczę bo nie mam passu USA. Jest takie gówno tam jak było i jeszcze czego wiecie że takim MENELOM pomogę bo od biedy mogłoby tak być, ale ten dyrektor MNIE NAZWAŁ MENELEM, uczniów MENELAMI i co? MENELE NA BORÓWKI? Byle nie ode mnie. Dołki kopać i żywcem ludzi wrzucać - Kamelia to jest to. Myślicie że ktoś sie przejął tym pociętym ZNIKNIĘTYM UCZNIEM. Akurat. I tyle :( No to borówki mają od siebie ci WIELCY PRACOWNICY - takie papiery. Podpalić to chujstwo i tyle mnie to obchodzi. Kto podpali Korfantego w Chorzowie ten ma ode mnie słowa uznania za kawał dobrej roboty. Naprawdę i tyle mogę życzyć Zielonym Świątkom tudzież innym kurwom wiecie i taka prawda. nieludzkim. A dyrektor wierzył w Adolfa i tak wszystkich ogarniał, a ja co? i tyle. I wiecie NASTĘPNY KEWIN - papiery dla wariatki na stałej umowie, strać się wariatko ze wsi, tu rządzą DAMY ORAZ ICH RYCERZE - i wiecie tak by sie ustawili i JAKA SZKOŁA - no cóz... jaka szkoła to raz, a dwa to moja stała umowa o prace - to miała być na rok i też gówno by mieli Z MĘCZEŃSKIEJ ŚMIERCI KAMELII i tak ich załatwiam , ze ale rodzinę cenią. Bo w końcu mówiłam rodzina i taki koniec. No cóz... ale rodzina się bym dowiedziała, a oni co? Kamelia zabiła męza, 2 dzieci i co? TO BYŁO DOBRE? I tyle :(

Niestety Śmieszko - niech ci pominik wybudują kurwy takie jak ty - na mnie nie licz. PISAŁO - chcesz to zapłać. Nie chcę. Już te procenty to na łeb jakieśjś szmacie kolejnej wali. Z mężem lub bez. Ja byłam z biura tu niedaleko więc ja nie jestem do ogrania, a że na piękną i nadobną nie poszłam powiedzieć, że sobie przyjechała bez biura to nie chciałam być kablem i tak wyleciałam i tyle. Agnieszka Śmieszka DO PIERDLA ZA DZIECIOBÓJSTWO a na pracy sie znala jak na KURESTWIE i sie powiesiła z gwałtów i tyle. Bo chyba bolało ją wszystko po porodzie - nie wiadomo co jej zrobili i tyle. I ją znaleźli i po nagu sie powiesiła. Ich MISTTRZYNI TO JEST. Baba z polskiego w Korfantym - naprawdę. I wiecie jeśli się robi coś grupą to się idzie wieszać jeden za drugiego i taka jest moralność gwałcicieli z Korfantego NIESTETY mojej byłej klasy, do której NIGDY SIĘ NIE PRZYZNAM bo została mi WTŁOCZONA i tyle. I tak NAJBARDZIEJ SIĘ rozwalił magazyn na borówkach bo byli jeden za drugiego, a tu ten jeden uczeń się stracił - JA GO ZABIŁAM WIECIE - a reszta? Szczęsliwe życie wiodą bez niego Z MATURAMI. Ok. Ale beze mnie. Czyli matura do powtórki i w zasadzie cała szkoła bo to była klasa samobójców i ja ich miałam WYCHOWAĆ tak? Do życia w rodzinie? Wy chyba macie nasrane w głowach razem z tym waszym KK i tyle mnie to obchodzi co ta okolica, której i tak nie zrozumiecie bo nie jesteście Niemcami. Jedynie rodowod - słabo - od św. Jana Ewangelisty - słaby rodowod to jest i tyle :(

Gość czyli nauka z tego wynika:
Cześć indiaknko! dostałas juz tą kasę po mamie?

Widzicie i tak mnie załatwiono wychowawstwem w szkole ze się miałam POWIESIĆ przez? franciszkanów i Zielone Światki bo przyszłam do szkoły patrona samobójcy i tak dalej. Nie wiedziałam. Ale Słowacki to też samobójca. I ja sie nie dam za to i tyle. Wiecie - napisałam ta wizualizacja Z OGRANYCH BRYGIDKAMI FIGUR mi zostaje no i tyle. No to jedyny zarzut - papiery na łopacie i do widzenia i tyle. No ale wiecie co... i tak dalej. Ja sie nie dam. I ode mnie nie pasuje im nic i NIKOMU NIC NIE BĘDZIE PASOWAŁO za mój krzyż rodowodowy i za to jak miałam mieć pracę i wystarczyło tylko wiecie wiedzieć JAK OGRAĆ PIERWSZYCH MĘCZENNIKÓW. Tylko tyle i mam normalne życie z dala od tej zapierdziałej Bony I coś bym miała na nią i by działało. A tak? i by to sens miało, a tak? I koniec. Nie dam sie KK. I koniec. Zostawiam im po mnie PIERWSZYCH MĘCZENNIKÓW. Niech se ich ograją, nie? Takie coś komuś zrobić - życie spieprzone, ani renty. No wiecie to jest JEDNO DZIECIORÓBSTWO. Ani tego Jana Chrzciciela - niczego :( Nie ma i koniec. Taki ojciec mógł być pierdolnięty w łeb 3 razy morderca, a ja? I tyle :( No coż... zeżryjcie se ich wszyscy. Jeszcze mną na pewno do szkoły poleżli i mnie z pracy wyrzucili. Bo ja siedziałam i pierdziałam na lekcjach. Taką teraz mam opinię. Naprawde :(

jem kupę :classic_cool:

ale bez zbytniej ekscytacji :classic_cool:

Nie mam tych pieniędzy. Pasują mi ale ich nie mam. I co dalej? Jutro kolejny dzień płaczu i zawodzenia gdzie jest moja kasa? i wiecie CO JA MIAŁAM ROBIĆ W TEJ SZKOLE, eby sie wszyscy ode mnie odwalili? Ja nie wiem. No to papiery i do widzenia. Wiecie normalnie SZATAN ICH OPETAŁ. I wiecie jak se gwałcicicie to się wszyscy wieszajcie. W Holandii brata mi rozwalili Zielone Swiątki, squad poszedł, magazyn poszedł - bez sensu. Bo kilku WARIATÓW nie zechciało sie powiesić a szef gangu sie stracił. No wiecie co... ja dostałam w tej szkole NEGATYWNĄ OCENĘ PRACY I ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE. ROZUMIECIE TO? NA MNIE NIKT NAWET NIE PIERDNĄŁ ani w sądzie ani nigdzie. A co w sadzie robi ZIELONY ŚWIĄTEK sędzina? I tak ją pomawiam i mam cały wyrok w zadku. Czy zielony świątek może być sędziną? Bo tak jest sędziną ta baba- żona Zielonego Świątka. Może to tak być? I tak ma pass USA i dobrze jest jej i tak przegrałam sprawę. Takim czymś. No i franciszkanami że Słowackiego ograli Mickiewiczem. Takim czymś i tyle :(

tate wchodzi mi do wanny 🖐️

No i słuchajcie teraz wytłumaczcie normalnemu CO JA ROBIŁAM w szkole od roku 2005. Wytłumaczcie to normalnemu człowiekowi i możecie być. Bo ja wiem czemu poszłam dalej a wy? I tyle :(

Gość Barbaro!
a myślałaś o tym, zeby zrobić sobie drugi zawód?Nausczyć się innego języka?

Witam ponownie, dzień dziś cięzki - oczywiście że można nauczyć się DRUGIEGO języka, ale po co? i tyle. Poza tym jaką pracę mogłabym wykonywać? Dalej nauczyciel? Po 10 latach przerwy? No 7 latach charowania bez sensu, wcześniej 5 lat bez sensu. Co jeszcze można rzec? Wiesz - czy wiecie - te osoby, ktore mi tak radzą - problem MÓJ POLEGA NA TYM, że ja chyba w tej Polsce TYŁKI MIAŁAM WAM WYLIZAĆ, żeby dostać COKOLWIEK z KEW albo w ogóle wiecie wiedzieć , że jestem z KEW. I wiecie to nie jest takie proste bo to należało mnie babci oddać , że nie ma szans na stała pracę i dziecko oddaję. Czy to takie trudne do przewidzenia albo wiecie no nie wiem - że nie jestem akceptowana przez wieś i oddają mnie do Anglii i tyle. Wszystko. Co jeszcze? Takie trudne, żeby to wymówić? Nie wiem :( I tyle tragedii musiało nastąpić bo ja na jakiejś wsi polskiej musiałam siedzieć, ogłupiona, zniszczony rodowod - zamiast chciec rodowody - nawet kupić od tego ojca mojego jak coś był wart, a był? to mnie zniszczono rodowod do końca - posługują się ci ludzie nazwiskiem mojej babci, żeby coś osiągnąć całe życie, ja bez szans na stała pracę od dziecka - o tym w ogóle nikt nie pomyślal. No wiecie sorry, ale ja usłyszę PO CO JA ŻYJĘ. A po co wy żyjecie? i tyle. I ani słowa o rencie o niczym. Wybaczcie ale mój brat wziął i sie pociął piłą spalinową I TYLE MNIE TO WSZYSTKO OBCHODZI. Tyle. I miał dostać rentę na początku roku, ja też, to już OSZALEĆ MOŻNA Z WAMI wszystkimi, ogłupieć. Ile ludzi musi jeszcze zginąć żebyście mogli przejrzeć na oczy i wreszcie walnąć się w te głupie łeby. Nie wiem co prawda co bym robiła w Anglii - mogłabym przyjechać uczyć was angielskiego. Tyle zawsze bym mogła i koniec. Olali mnie bo tak było wygodnie. Babcię mogli spławić i koniec. Ze względu na brak stałej pracy należało mnie oddać i koniec. I to bylo w waszym interesie i wyrobić sobie zdanie na temat dalszych poczynań babci i tyle. Wszystko. A ona? Była żle kierowana. Ona miała ze 2 książki napisać i zostać skierowana do prac charytatwnych jakichś czy coś - szpitalnych jakichś , chorych i tak mnie szukać wiecie. Przynajmniej, żebym rentę miała. Tego nie umiała wymyślić. Że jest taka dobra i takie coś jej pasowało też. I tyle. Tam książki sens by miały czy nie - Mark B. też książkę napisał i tak by wyglądała, a tak? I tyle. A towarzystwo było i jest jakie jest i tyle. A ja też mogę napisać książkę o mafii Zielonych Świątków, która działa w Polsce i która doprowadziła mnie do marnego końca i tyle. O tym, że sędzina nie wiem czy sądziła w Polsce czy w USA, ale NAPRAWDĘ przy fakcie że 21 września 2005 ze szkoły Korfanty poszłam to naprawde mogła ze względu na ocenę i brak wypowiedzenia w czerwcu oraz fakt że samowolnie poszłam ze szkoły cofnąć mi tę dysycplinarkę jako być może słuszną ale przejaw bezradności i moją decyzję odejścia z placówki, której nie rozumiałam, a to jest jedna sprawa - mobbing, a druga ta placówka była przebudowywana. Nikt mi o tym nie powiedział w czerwcu 2005. W sierpniu cały budynek zniknął - istniał, ale został przekwalifikowany jako budynek szkoły wyższej. Dlatego w obliczu moich problemów uważam, że wypowiedzenie ZE STAŁEJ UMOWY mi sie w czerwcu 2005 należało, a czemu nie to pojęcia nie miałam i tak poszłam, że szkoła jest w likwidacji. Nie było szans na likwidację. No nie wiem wiecie - to nie jest OBECNIE już moja sprawa. Nie miałam pojęcia że szkołe opanowało lobby Zielonych Swiątków. to samo sąd pracy i TAK ZNALAZŁAM się w szkole im. Mickiewicza gdzie ogrywano mi Słowackiego i ja to UDOWODNIĘ. Może nawet na moim blogu pomawiającym szkołę. Tylko wiecie wszystko spokojnie BEZ WYZWISK, BEZ CHAMSTWA. Ale gdzie sie tego nauczyłam? I tak dalej. I wiecie ten Mickiewicz to była 1 kpina, a druga to był tzw. Hugo Kołątaj, gdzie zostałam skierowana do placówki SZKOŁA ŚREDNIA gdzie słuchajcie uczniowie dokonali - nie wiem jak to nazwać - dokonywali gwałtów na nauczycielach??? a nawet wyżej z błogosławieństwiem wszystkich. No wiecie - to juz był koniec. I tam miałam 2 proces. ALE ZA CO? I tyle. No wiecie ten 2005 czerwiec no to słuchajcie - bo ja nie rozumiałam tej całej sytuacji, no wiecie co - ja nie wiem jak to miałam oceniac? Sam ten dyrektor miał mi dać papier i to wszystko. Ze mi dziękuje za współpracę. Bo wiecie DZIŚ ja wydaję sie tam OSTATNIĄ IDIOTKĄ, ale mnie NIKT w 2004 roku nie powiedział - a nie jestem z CHORZOWA - że ta szkołach po wakacjach MOŻE PRZESTAĆ ISTNIEĆ. Że ten Korfanty moze sie rozlecieć. I W SUMIE ja tak odeszłam wiecie, że po prostu sie wkurzyłam, ze szkołe zamykają w sumie, a mnie nikt nie raczył dać w czerwcu papiera żebym sobie poszła np. gdzieś do podstawówki w mieście i starała się wszystko wyjaśnić. I ja tak wiecie zostałam PRZERAŻAJĄCO SKRZYWDZONA I NIGDY ZA TO SIE NIE DAM. Bo ja nie wiedziałam, że przyjdę po wakacjach i nie ma niczego wiecie co było przed wakacjami. A to wszyscy wiedzieli w mieście, że to piekło zamknąć chcą, ale passy USA i nie umieją. I ja TAK ODESZŁAM. W sumie tak. I MUSIAŁAM DOSTAĆ TĘ DYSCYPLINARKĘ? Naprawdę. I się nie dam i wszystko rozwalam bo w czerwcu 2005 należał się papier że odejść - miejcie sobie sami takie papiery, że PIJECIE. Bo wiecie ja poleciałam do sądu bo wyszło, że ja... nadużywam alkoholu. I wiecie JA BYŁAM W SUMIE PEWNA, że nie dostanę pracy. Zostaje mi wyjazd. Nie ukrywam że pewne plany na przyszłość swoje miałam również i wiecie. No ale co mi z tego dziś? Kiedyś? I wiecie ja sie nie dam - za to że robilam ten doktorat tez się nie dam. Za telefony uczelni do domu nie dam się. ZA NIC i tyle. Koniec kropka. Wy jesteście chorzy na łeb i tyle. Naprawdę :( A co mam niby napisać? No niby CO MAM W SUMIE NAPISAĆ? I tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie zarzut jest do mnie , że OD RAZU NIE POSZŁAM DO KURATORIUM. Jak już do urzędu miasta Chorzów. ALE PO CO? Procedury prawne są takie , ze pisze się od oceny odwołanie do kuratorium oświaty POPRZEZ DYREKCJĘ szkoły - zostawia sie w sekretariacie. I ja tak zrobiłam. Takie pisma wysłałam dwa. Mam je do dziś. Ocenę negatywną pracy dostałam 27 kwietnia 2005, pierwsze pismo do kuratorium napisałam 5 maja 2005 , a drugie wiecie chyba 11 maja 2005. Nie wiem czemu 2 pisma napisałam. No coś tam się stało, że dodałam drugie pismo. I zaczęłam się modlić, żeby mi to pozytywnie rozpatrzyli, a też robiłam swoje czyli pisałam o swojej sprawie do kuratorium PRYWATNIE bo bałam sie o doktorat. Ja nawet nie mogłam iść z tej szkoły BO JAK jeśli kończyłam doktorat. No wypowiedzenie, papier i tyle. Z powodow organizacyjnych placówki czy coś tam mieli napisać W CZERWCU. I wiecie po napisaniu pism musiałam czekać na odpowiedz kuratorium. Przyszła do domu ok. 21 czerwca 2005. No po 20 czerwca - do 25 czerwca. Ponad miesiąc musiałam czekać. No i NIE ROZUMIAŁAM W SUMIE - dlaczego do domu to przyszło, ale przyszło no i rozumiałam że dostanę wypowiedzenie że mam sobie iść. Ocena anulowana , nikt mnie nie chciał. Nie dostałam takiej kartki. No wiecie... co ja miałam o tym myśleć? Rok szkolny się skończył. Zajęłam sie swoimi obowiązkami. Wrociłam pod koniec sierpnia do szkoły patrzę a tu pół szkoły nie ma. To znaczy jest, ale remont - szkoła wyższa proszę panią tu będzie. No wiecie zastanówcie sie CO BYŚCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU W MOJEJ SYTUACJI WTEDY? I tyle :(

Gość dachowy obsraniec
a jak tam stopa?bo ostatnio pisałaś że boli cię palec u brakującej stopy....

Wiecie ocenę dałam 11 maja - do 2 tygodni. Były 2 egzemplarze. No wysłali to chyba w połowie czerwca. No 30 maja kuratorium nie miało niczego więc odpowiedz po 20 czerwca to wcale nie było nie wiadomo jak długo. Oni przetrzymywali te pisma, jakieś cyrki robili, wzywali mnie na rozmowy, przesłuchiwali, grozili. No i tyle. Ja po prostu musiałam tam siedzieć, dokładnie ta ocena wiecie chciałam ją wyjaśnić. A jeśli uważali, że jest słuszna no to wypowiedzenie , ocena i tyle. Cofnięta, ale np. dzwonię, ze szkoła sie rozlatuje i tylko temu tę ocenę mi anulowano, a np. proszę metodyka wezwać. Takie coś. No i tyle. A całość stworzono takiej sytuacji, że mi się ta ocena należała jakby i szczuto mnie nią. A powiem wam miałam sobie to ograć ALE JAK? To się dałoby ograć gdybym z każdej szkoły odchodziła NA STAŁEJ UMOWIE O PRACĘ. Nie odchodziłam tak - odchodziłam z umowy czasowej. Tylko ta jedna szkoła dała mi stała umowę o pracę i po roku wyleciałam. I O TO MAM PRETENSJE, że to sie stało w 5 roku pracy i nikomu NIGDY ZA TO SIE NIE DAM. Dlaczego nie mogłam dostać stałej umowy o pracę w Piłsudskim? Dlaczego dopiero w Korfantym? NIe rozumiem tego i tyle. No i to mam pretensje. Dlatego nie umiałam ograć tej oceny negatywnej pracy że to TYLKO PAPIER wiecie bo tak mnie ogłupiły dyry w Piłsudskim, ze wszystko mi sie pokręciło w tej szkole i nikt mi nie powiedział, że w 2005 roku one nie zyły - one sie POWIESIŁY. Rozumiecie to? Także czemu one mnie tak potraktowały? I tyle :(

Gość dachowy obsraniec
Janina-ty widziałas owieczkę za żywo?Jak wygląda?Powiedz,pleaseeeeeee

mam dla Ciebie oferte roboty. Moj maz dobrze zarabia w Nowej Zelandii :) Nie wiem co robic z pieniedzmi :) A kuzynka ma leniwa jest, potrzebuje sprzataczki, dokladniej gosposi, do sprzatania, prania , gotowania i zajmowania sie moim synkiem :) jak ja bede na zakupach:) moge Cie zatrudnic :) wyczyscisz mi sracz i bedziesz miala na zeby:)

Wiecie i tak W SUMIE z niefrasobliwości 2 dyrektorek szkoły w Piłsudskim w Katowicach ja mam negatywną ocenę pracy i zwolnienie dyscyplinarne. Z nich. Z tego, ze jao FILOLOGA bądz osobę , ktorą TAK POWINNY TRAKTOWAĆ przyjęły mnie na ...wyrzut nauczycielki biologii pozostającej w ciąży wtedy i nie pracującej w ciąży z powodów zdrowotnych. I TAK NIE dOSTAŁAM NA STUDIA, NIC MI NIE PASOWAŁo. Pierwsza stała umowa po 4 latach? Po roku koniec. PRZEZ NIE. I nie wiedziałam że się powiesiły bo bym mogła odejśc ze szkoły, a tak? I tyle :(

Ale wy jesteście - JANINA WIECZNIE ŻYWA. I tyle. Ale ja już idę. Ja tu tylko po rentę piszę czy pisałam. Dostanę rentę i mnie nie ma. Co robić? Takie życie. Trzeba pisać i tyle. A Janiny nienawidzę. Kamelia - nie wiem , nie wypowiadam sie. Dostojnego rozwaliła i po niej w sumie. Jakąś tam szansę ma ale jaką. Bo ja denerwował. I tyle. Bo jej nie lubił chyba. I tak dalej. Janina nie ma żadnej szansy już. Inni. Ha i tyle wam napiszę. BO CO WIĘCEJ? NO CO WIĘCEJ? :( W SUMIE... :( cdn... :( GDZIE MOJA RENTA? 😡😡😡😡 ps. wiecie jutro następny dzień rozwalania was aż renta przyjdzie. POWOLI zaczynam rozwalać miasteczko niedaleko za moją datę i miejsce urodzenia. Ja jestem z czerwca z Londynu - ja im to PAŁA DO ŁEBÓW WBIJĘ a tej rodzinie też. CHOĆ TYLE i jeszcze 1% szansy na normalne życie bo to jest śmieszne. No codziennie bez mojej renty większe pośmiewisko i tyle. Aż wylecicie z roboty wszyscy bo taką rację ma Chorzów. Polska to św. Franciszek. No niestety. Dla mnie z tej okolicy mają zero procent racji. A to stała praca tu - tym bardziej racja. No dobrze, ale ja jestem ADOPTOWANA Z ANGLII I NIE ODDANA i jak zamierzają mnie obalić bo ja wiecie zamykam Korfantego - Piłsudskiego nie umiem, ale Korfantego zamykam i tyle. Za morderstwa i tyle. Tam jest jedna rzeżnia moim zdaniem i tak oni istnieją. BO NIBY JAK? I tyle :(

Gość dachowy obsraniec
hmmmmmmm,a sylwetka?szczupła?włosy?pewnie krótkie,a powiedz Janina czy z nią da sie czasem normalnie porozmawiać?

wiecie Janina S to może na tym forum być nawet SZATAN. Uważajcie!!! Ja mam to forum ograne, ale inni? I ja sobie ogrywałam to forum przed wyjazdem na zachód i tylko 1 rzeczy nie miałam ogranej I TAK PRZEPADŁAM. Czy powinnam mieć tę rzecz ograną? No gdybym wiedziala, że jestem tak źle ochrzczona. A Janina S? Tego nie wiem jak i czy była ochrzczona więc zarzut wiecie taki sobie. Ale chrzest ona ceniła bo od pijaczek bezzębnych nie omieszkała mnie zwyzywać i wiecie ja dostałam szoku jak ci Holendrzy na mnie za to. No to się pocięli - tyle mieli oleju w głowie. Niestety oni byli chorzy na łeb. Po prostu mieli mnie ograć, a oni na mnie, ze ja piję. I taki koniec. No wiecie ... i tak dalej :(

Ja chcę rente i koniec. Cdn 😡

owca ma krotkie wlosy, koloru szarego, dziwne spojrzenie swira:O i brak zeba:O Kanalia to hijena sram na nia i mam nadzieje ze pies ja jebie w anal ktory tak lubie, a Dostojny jej niezle nie raz pojechal i to on ja zniszczyl:) za to go cenie i lubie:)

az owca sie nie do normalnie rozmawiac:O:O:O ona jest psychicznie chora, leczyla sie dlugie lata w zakladzie zamknietym:O jej matka ja tam umiescila po tym jak nakryla ja jak wlkladala psu swojemu gromnice w odbyt i ja zapalala by oczadzic dom od zlych duchow:O matka po tym incydencie zamknela jej psa w piwnicy a owce w wariatkowie:O

ale jak widac na niewiele sie to zdalo:O bo wyszla i nadal "wariuje" ale psa juz nie gwalci gromnica przynajmniej, matka psa trzyma w piwnicy i nie pozwala sie jej do niego zblizac:O biedna psina:(