Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ekspresjonistyczna

Problem ze współżyciem

Polecane posty

Witam drodzy forumowicze... Mam pytanie odnośnie współżycia, a właściwie problemu, z którym boryka się mój mężczyzna. Otóż, odkąd jesteśmy w związku ma problemy z wytryskiem (zbyt wczesnym wytryskiem). Przede mną nigdy wcześniej nie miał takich problemów, a sypiał z wieloma kobietami. Jako, że jestem pierwszą Kobietą w jego życiu, w której na poważnie się zakochał, bardzo go to dręczy, że nie może dać mi długiego i namiętnego seksu, jaki lubię. Jako że go bardzo kocham, nie dręczę go tekstami pt. "jak to!? Znowu!?", a chciałabym mu jakoś pomóc. Czy istnieją jakieś substancje, które pomagają SKUTECZNIE w opóźnieniu wytrysku i przedłużeniu stosunku? Z góry dziękuję za pomoc:)

Gość trttrrt
ha ha :D

Gość harlej
haha ,znowu.

Gość bvrgvbre

Gość anka franka nalala do dzbanka

Gość hsjsjsfjh
no to ja też na to HA,HA, HA :D :D

Gość infinia
SA TABLETKI MUSIALBY ISC DO LEKARZA,OGOLNIE TO SLYSZALAM ZE MĘŻCZYZNA MUSI CWICZYC MIESNIE KEGLA ABY ZAPANOWAC NAD WCZESNYM WYTRYSKIEM,,MOZE TWOJ PARTNER ZAWSZE MIAL TEN PROBLEM???A TOBIE MOWI ZE TY TAK NA NIEGO DZIALASZ,SKĄDŚ ZNAM TEN TEKST.

Gość infinia
NIECH ZAKUPI KSIAŻKE PT' JAK NIE BYĆ TAKIM SZYBKIM" MOJ BYŁY PO PRZECZYTANIU TEJ LEKTURY ,POPRAWIŁ SIĘ,NIE CZYTALAM JEJ ,ALE COŚ MUSI W NIEJ BYC.

Gość franek z fabryki firanek
Jak mu spowszedniejesz, to nie będzie tryskał tak szybko. Wiadomo, świeże mięsko zawsze jest apetyczne :)

Gość infinia
SĄ TABLETKI PERMEN,DO SEXUOLOGA NIECH PĘDZI:-) I BĘDZIE DOBRZE:-)

Gość infinia
FRANEK Z FABRYKI FIRANEK COS WIE NA TEN TEMAT WIDZĘ HEHE

Oj tam, seksuolog od razu, dziewczynę straszycie :D Są w sex shopach tabletki na przedłużenie stosunku. Są różne, pani za ladą doradzi ;) Wiem, bo kupowaliśmy raz koledze na urodziny... ;)

Czy kupowanie tabletek w sex shopie to dobre rozwiązanie? Takie tabletki nie wpływają jakoś na zdrowie? Średnio ufam tego typu specyfikom, a chciałabym zawędrować z chłopakiem do bram rozkoszy a nie niebios i wąchania kwiatów od spodu ;p

Są ziołowe, coś jakby suplementy :P inaczej też byśmy ich nie kupowali. Kumpel żyje i ma się dobrze :D Z tego co wiem, to są jeszcze różne nakładki, żele i kremy na penisy. Ale tego już nikomu nie prezentowaliśmy, więc nie wiem, jak działają :P

Kupowaliśmy w bodajże Beate Uhse...

tak to sobie tlumacz, ze sypial z WIELOMA kobietami i NIGDY nie mial takiego porblemu, hahahah :-D :-D :-D

Gość bvgtyre
moze z gęby ci śmierdzi i dlatego szybko kończy bo ma dość

Kolejny komentarz pokazujący poziom intelektu dzisiejszej ludzkości. Żal. Dziękuję osobom, które poważnie potraktowały temat. Pozdrawiam

Gość endriu616
zapraszam panie teraz na skype endriu616 pokaze co zechcecie

Gość życzliwaaa
Kasia nie rób tego! zostaw go! M. jest impotentem. to sie już nie zmieni

Gość totalny rozwał
Prosta sprawa...Facet się przejął uczuciem i stąd stresik i szybkość. Wystarczy poćwiczyć opóźnianie i iść do seksuologa zanim się połknie jakieś świństwa bez konsultacji ze specjalistą

Gość życzliwaaa
Ha zdemaskowałam Kaśkę i znikła, ale nic, nevermind. Naprawde ten jej koles to niezły kretacz.

Droga życzliwaaa, nie jestem żadna Kasia - to raz. Dwa - nie odzywam się z powodu osób, które bez sensu komentują tu poruszony problem. Pozdrawiam :)