Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urokliwa27

przywitanie narzeczonego z misji

Polecane posty

Witajcie potrzebuje kreatywnych osob chce cos szalowego wymyslic dla narzeczonego wraca za dwa tygodnie z afganistanu macie jakies pomysły ?

nago, na kolanach przed drzwiami, (albo w jakimś kusym szlafroczku, jak kto woli) :classic_cool: paaa, miłego witania

Gość lips90
mojej siostry mąż wrócił z afganistanu..była kolacja itp,ale z czlowiekiem nie dalo sie rozmawiac....zmienil sie nie do poznania,chyba z pol roku dochodzil do normalnosci..wiec nie wiem

hmmm bo ogolnie myslalam o tym zeby jakis napis dac witaj kochany ale tak teraz sobie mysle ze to nawet nie glupi pomysl moze nie nago w drzwiach ale iosc w tym kierunku

no tak tylko ze moj nie zabija tylko ratuje ale napewno wroci inny zdaje sobie sprawe aco z nim bylo nie tak?

skoro pojechał na wojnę to trzeba się liczyć i z taką możliwością. Też byś chciała, żeby afgańce przyjechali nas 'ratować' ?

15:47 [zgłoś do usunięcia] urokliwa27 hmmm bo ogolnie myslalam o tym zeby jakis napis dac witaj kochany ale tak teraz sobie mysle ze to nawet nie glupi pomysl moze nie nago w drzwiach ale iosc w tym kierunku Myślę, że ten kierunek będzie jak najbardziej ok ;)

czy uwazaszze afganistan jets w NATo , raczje nie jets wiec dlatego oni tutaj nie przyjada licze sie oczywiscie ztym ale po co sobie ryc mozg

co ma do tego nato? Jest zwykłym najemnikiem. Musisz się przygotować, że nie wróci już taki jak pojechał. Nie ważne czy zabijał czy ratował. Widok wojny zmieni go na zawsze. Ale powitanie w stylu napisu jest O'K. Blowjob,właściwie pożądany.