Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yxyeyey

do tych co wiedzą że podczas olimpiady iluminaci wysadzą Londyn w kosmos!!!

Polecane posty

Gość yxyeyey

hej,czytałam dużo na temat NWO i teraz jestem pewna że coś jest na rzeczy i jest ogromne prawdopodobieństwo że będzie katastrofa (dotyczy to też euro) no i tak sie złożyło że moja ciocia mieszka w Londynie,wiem że nie zamierza stamtąd w najbliższym czasie wyjeżdżać i będziemy niedługo rozmawiać przez skype. Wiem,że muszę ją ostrzec,wręcz czuje sie odpowiedzialna za to,nie moge uchronić wszystkich ale ją muszę.Gdyby coś jej sie stało czułabym sie winna,że mogłam temu zapobiec a nic nie powiedziałam albo nie przekonałam dostatecznie mocno... tylko ja nie mam pojęcia jak to zrobić..nigdy nie poruszałam z nią takich tematów,w dodatku mogłaby uznać że naczytałam sie głupot i poskarżyć się rodzicom,na moją niekorzyść przemawia fakt że jestem bardzo młoda a kto słucha młodych...no a rodziców nigdy nie przekonałam,nawet lepiej nie zaczynać bo sie drą że jestem głupia. wiem że trudno o tym rozmawiać nawet z koleżankami,nikt nie chce słuchać,każdy uznaje że to bzdurne teorie spiskowe i nawet nie zamierza zgłębić tego tematu. Dlatego napiszcie czy kogoś przekonaliście i jak to zrobiliście.Wiem że tu w necie można spotkać osoby które mają świadomość tego co sie dzieje... ostrzegacie przed euro i przed olimpiadą? prosze żeby nie wypowiadały sie osoby które mają zamiar kpić czy sie naśmiewać.. dla mnie to bardzo poważna sprawa.Jeśli nic sie nie stanie to super,wtedy najwyżej ciocia uzna że jestem wariatką ale wole żeby tak było niż żeby umarła

Gość zacznij dzien od szklanki soku
bralas dzis juz leki??

Gość yxyeyey
nie,prorocze sny to mogłabym jeszcze zignorować że to tylko sen

Gość yxyeyey
tak sie składa,że brałam ;)

Gość gtsgsgsgsdg
Nie będzie zamachu ale na pewno ceremonia otwarcia i symbolika będzie nawiązywać do rytuałów tych popapranych ludzi MASONÓW 33 STOPNIA.

Gość yxyeyey
skąd wiesz że nie będzie? mnie sie zdaje że będzie..za dużo "zbiegów okoliczności" i przesłanek ku temu..przed WTC też pojawiały sie ostrzeżenia w filmach ale nikt wtedy nie zwracał na to uwagi..teraz już "uczymy sie na błędach"

Gość etyello
a jakie teraz sa filmy i przesłanki mowiace ze moze byc zamach ??

Gość yxyeyey
up

Gość yxyeyey
jak nie masz nic sensownego do napisania to lepiej nic nie pisz :O

Gość yxyeyey
te karty mogą być używane kilka razy no mam nadzieje że nie będzie zamachu ale co jak będzie??

Gość yxyeyey
sama nie masz co robić,trzeba być żałosnym by wyzywać innych za nic może lepiej oglądać TVN i czytać gazete wyborczą co?? albo durne seriale