Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 Od kilku tygodni jestem na diecie, wlasnie dostalam @ i od wczpraj walcze ze soba. dzisiaj na kolacje MUSZE cos zjesc : zapiekane ziemniaczki, makaron, pizza ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 zapiekane ziemiaczki chyba beda najmniejszym zlem, jak myslicuie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 22, 2012 a ja dzis zjadlam pizze na sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 22, 2012 a na kolacje mam w planie lody a jutro juz dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 A może lepiej na śniadanie takie coś? Będzie Ci ciężko na żołądku po takim jedzeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfdshfsj Napisano Maj 22, 2012 Makaron orkiszowy ugotowany aldente ! nie jest tuczący a syci i jest pyszny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 22, 2012 ile sie gotujen al dent\e? wszedzie inaczej pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 no na sniadanie raczej nei bede jadla ziemniakow ani makaronu walcze ze soba od wczoraj, i wczorajmi sie udalo,a le dzisiaj przez tem cholerny okres mam takie smaki jak zzadko :-( od 4 tygidni nie jadlam nic slodkiego ani zakazanego aldente to taki zeby byl lekko twardawy ja tylko taki jem a orkiszowego makaronu tu gdzie mieszkam niestety nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapisnc Napisano Maj 22, 2012 a mnie sie zawsze rozgotowuje dlatego pytam ile minut ? 7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 co lepsze ziemniaczki czy makaron z oliwa i ziolami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 nie mam pojecia ile minut, sprawdzam zawsze podczas gotowania, i jak mi odpowiada twardosc to odcedzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 Ja mam zamiar zrobić sernik i mi to zaspokaja wszelkie ciągoty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 z tym ze ja niemam ochoty na nic slodkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale sernik light? Napisano Maj 22, 2012 czy normalny , bo kalori to on ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 ja chce cos z serem, albo ostrego, pizze, zapiakenke, kurczne nie wiem co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 Sernik light :) Ser i jajca, i słodzika trochę, tzn stevii, bo to naturalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 to ja juz wole zjesc jeden maly kawalek jakiegos normalnego sernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 @ zdesssperowaaana To może zapiekankę. Np chleb graham, jakaś wędlina, ser, pomidor :) Jedna kromka powinna wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 Mi normalne przestały smakować, wolę bezpłciowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 moze taki zapiekany chlebek z serem nie bylby zly ja nie lubie bezplciowego jedzenia i tak samo nie lubie produktow light w wiekszosci to jedna wielka sciema wole zjesc mala porcje czegos normalnego,a lbo w ogole ne jesc niz robic sobie smaka jakimis bezzplciowymi produktami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 22, 2012 To rób małą zapiekankę i będzie z głowy :) Ja lubię light tylko dlatego, że są niedobre i po zjedzeniu trochę odechciewa się :) A takich zwykłych rzeczy mogę jeść bez umiaru. Dlatego wolę sobie obrzydzać niektóre rzeczy, np słodycze :) Głupie to, ale jakś sposób jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro zakazane_ Napisano Maj 22, 2012 to nie jedz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 jedna mala kanapeczka ot bedzie malo, jak mam okres to moglabym pochalniac olbrzymie porcje, zastanawiam sie nad pelnoziarnistym makaronem i pesto, to chyba bedzie najzdrowsze ja kocham dobrze jesz, i wole w sumie zjesc jakis np maly kawalek pysznego, dobrego ciasta, niz pol blachy dziwnego czegos light ale w sumie slodyczy mi az tak nie brakuje jak makaronow, domowej pizzy, klusek itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak się zachowuje umiar Napisano Maj 22, 2012 na pewno nic ciężkostrawnego , bo nie dość ,że pójdzie w boczki to jeszcze będziesz niewyspana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12093uey Napisano Maj 22, 2012 ja nie mam @ a wpierdzielam dzis wszystko , chyba jakies ponad 3 tys kalori ale jutro dieta ale nie mam pojecia jaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesssperowaaana Napisano Maj 22, 2012 ja zjadlam dzisiaj do tej pory gora 400 kcl wiec moge sobie w sumie na cos pozwolic ale staram sie ne jesc wegli na wieczor... cholerny makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konczita 0 Napisano Maj 22, 2012 jak najbardziej zjedz pelnoziarnisty makaron z pesto, czy nawet sama oliwa i ziolami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach