Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartixone

Co faceci powinni nosić w upały?

Polecane posty

Gość bartixone

Dziś taki upał, że z domu (gdzie jest chłodno) nawet się nie chce wyjść... a jak jestem zmuszony gdziekolwiek iść to biorę butelkę zimnej wody, zakładam jasną koszulkę, spodenki i japonki i szczerze to dziwię się, że 90% chłopaków w takie upały nosi adidasy. Wydaje mi się, że to niehigieniczne, jeśli ktoś przez cały rok (przy -30 i przy +30) chodzi w tych samych adidasach. Kiedyś tak robiłem (bo większość tak robi) i idąc po rozgrzanym do ponad 60 stopni asfalcie, czy chodniku stopy miałem wręcz poparzone... oczywiste jest chyba, że w jasnym ubraniu najlepiej, ale białe adidasy i tak chyba nie są odpowiednie na lato, bo stopą dotykamy rozgrzanej powierzchni ziemi i nogi i tak się gotują. A Wy co polecacie na upał? :) Tylko nie mówcie mi, że glany i czarną skórę, bo takich modeli też widziałem :D

Gość dtHtdj
załóż gumę na instrument

Gość halo...
ja nie lubię facetów w japonkach:( Sandały są ok! Lubię jak mężczyzna ubrany jest w len. Może być koszula, mogą być spodnie- to takie sexowne:)

Ja też nie przepadam za japonkami... Sama nie lubię nosić i nie lubię u facetów. Za to koszule z trampkami... :D

Gość monkey&mouse
Ja i moje kumple nosimy japonki w upały i gdzieś mamy takich co im się to nie podoba. Niech noszą adidasy i hodują grzyby, tylko potem z dala od publicznych basenów!

Gość mariija
W Polsce takie problemy, bo jesteśmy zacofani... Co za kraj. Tutaj ludzie zawsze będą za murzynami. W większości państw to japonki są tak popularne jak adidasy na wiosnę, czy jesień. Ale u nas - cały rok adidasy. Mam to gdzieś i chodzę w sandałach (żeby nie było bez skarpet) albo w japonkach

To już nie można nawet napisać, że japonki się nie podobają? Fakt, co za kraj, że nawet na temat butów nie można mieć własnej opinii :P

Gość mariija
Każdy może mieć swoje zdanie, tylko mówię, że Polska jest zacofana. Zamiast adidasów jak ktoś ich nie lubi są przecież klapki, japonki, sandały, mokasyny, lekkie trampki i wiele innych :)

Gość marianna pe *
zalezy gdzie się pracuje do banku facet nie pójdzie w japonkach

Adidasy też mogą być lekkie, sama mam takie ;) z dziurkami do wentylacji i bardzo przepuszczalnego powietrze materiału :P więc "niejednemu psu na imię Burek", nie wszystkie adidasy są od razu, grube, ciężkie i pocą się w nich nogi...

Gość mmLena07
najlepiej gołe stopy i sandały - mój tak chodzi :)

Gość dalfOlkaTolka
mieszkam w Monachium i często widzę facetów w adidasach w upał, więc wszędzie są tacy, nie tylko w Polsce. Choć większość tutaj chodzi w sandałach.:)

Gość ty jesteś zacofany czy
zacofana, skoro nie wiesz, że są adidiasy, w których w lato chodzić się da:P ja w adidasach nie chodzę w ogóle, bo nie lubię, ale mój facet chodzi, nigdy nie śmierdzą mu stopy, nie ma żadnych grzybów i innych syfów jak się tobie, ciemniaku, wydaje. Ale nie wiem czy się orientujesz, że istnieją buty markowe, nie takie z bazaru w jakich chodzisz ty🖐️ i ciekawe, że się nie wstydzicie w tych japonkach chodzić, skoro tak się rzucacie w ich obronie. Kiedy ktoś mówi, że nie lubi butów sportowych to jest spokój, a jak tylko ktoś się odezwie o japonkach to zaraz cała zgraja pajaców przylatuje w obronie tego, co noszą na girach:classic_cool:

Gość mariija
Niemców pod uwagę nie bierzmy :) Niemki i Niemcy urodą nie grzeszą, więc niech chodzą nawet w kożuchach i kominiarkach :D Ale jak byłem w Anglii i w Hiszpanii (bo w Niemczech to tylko przejazdem) to niemal wszyscy pomykali w japonkach. Ja sam się nie mogłem przekonać do nich, a jak kupiłem pierwsze to były niewygodne i obcierały. Jak kupiłem drugie, dużo droższe, to nie wyobrażam sobie innych butów na lato :)

Gość mariija
sorry, to nie miało być do bartixone tylko do dalfOlkaTolka, nie tutaj wpisałam

Gość zalonee
Moj chodzi w adidasach,ale nie z jakiegoś rynku tylko oryginalne kupuje ;/ Japonki - noszą pedały

Gość mariija
Hahaha masz chyba jakiś uraz dziecinko... adidasy noszą zakompleksieni lalusie

mąż nosi krótkie spodenki, spodnie lniane, koszulki, cienkie koszule sandały lub japonki

Gość japąki rulez
a jak

Gość pepinaa22
up