Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż 33l

o czym myśli kobieta podczas masturbacji?

Polecane posty

Gość mąż 33l

O czym może kobieta myśleć podczas masturbacji? większość moich znajomych mówi że o niczym. Nie krępuje ich temat zabawy, ale mam wrażenie że raczej o kimś lub czymś myślą. Ja niemógłbym się zabawiać sobą i myśleć o pracy czy domu.

:D 1. W każdym momencie o czymś się myśli. 2. Jeżeli masturbacja ma doprowadzić do orgazmu to potrzebne jest podniecenie, a nie osiągnie się go myśląc o niczym. 3. Wstydzą się powiedzieć, bo to jest takie perwersyjne i wyuzdane. :D

Gość Stary Poznański Luj
Kiedyś jedna masturbantka powiedziała mi, że robiła sobie dobrze myśląc o aktorze Pawle Delągu. I zrazu pewnego udała się na recital aktorzyny ze stolycy i czar prysł, a z nią masturbacja!!! Wyszedł z Pawła Burok, a teraz cholera nie wiem kogo ma na tapecie, gdy paluszki idą w ruch ;-)))

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Perwersja a Ty o czym myślisz?

"I zrazu pewnego udała się na recital aktorzyny ze stolycy" Paweł Deląg (ur. 29 kwietnia 1970 w Krakowie) polski aktor filmowy, telewizyjny i teatralny. 😴 🖐️

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Perwersja, jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość Beautiful green eyes
Może nie jest to oryginalne i perwersyjne:P ale ja myślę o czyichś przepięknych zielonych oczach.