Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsjnn

Poradźcie mi co robić, bardzo proszę.

Polecane posty

Gość lsjnn

Chodzi o to że zakochałam się w chłopaku który jakby to powiedzieć robi mi złudne nadzieje. Sam zagaduje, patrzy często,myslałam że juz mu przeszło ale widzę że nie ( podkochuje sie w mojej koleżance ). Czuje ze trace energie, ze on nie zauwaza tego jak staram sie ladnie wygladac,przekladam jego nad nauke.Oczywiscie nie narzucam sie z uczuciami,on nic nie wie bo mysle ze wtedy moglby mnie omotac i wykorzystac po prostu. Co mam robić żeby przestał o niej myśleć, do niej zagadywać?I żeby się mną zainteresował. Może faceci sie wypowiedza co by ich odciagnelo od tamtej i co sprawilo zeby nie mogl przestac myslec o mnie.Nie mam zamiaru sie nim bawic. Prosze o powazne odpowiedzi, przemyslane - szczegolnie wezcie pod uwage ze wprost mu tego nie powiem,i jak najpierw sprawic zeby zapomnial o niej a w miedzyczasie zainteresowal sie mną, zebym mu zawrocila w glowie i zaczal sie sam starac,zeby nie bylo ze to ja go zdobylam.

Gość dfwdawdQS
olej go wtedy sie toba zainteresuje.

Gość Van Zann
koniecznie musisz mu zrobić pierogi 🖐️

Gość lsjnn
Ale jak go oleje to obawiam sie ze bedzie jeszcze gorzej. Bo jeszcze takiej zazylej relacji nie mamy to sa dopiero poczatki ale boli mnie to ze go dalej do niej ciagnie i mysle ze bedzie tym uczuciem zyl caly czas. Najwyzej jakby sie nie zakochal to wtedy sobie odpuszcze a poki co, sprobuje

Gość lsjnn
nie zakocha*

Gość lsjnn
up

Gość lsjnn
up

Gość lsjnn
chlup

Gość lsjnn
siup