Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uneetudiante.

Studia na UAM-kto studiował Badz studiuje?

Polecane posty

Gość uneetudiante.

Mam plany studiowac w Poznaniu na UAM.Prosze powiedzcie mi cos o tej uczelni, o atmosferze, o wykładowcach.Studiował ktos tam?

Gość okniokn on
a na jaki idziesz wydzial

Gość uneetudiante.
Na wydział Neofilologii :-)

Gość elaelalala563
Fajny uniwerek

Gość neofilologia
Ja studiuję na neofilologii. A na jaki chcesz iść kierunek? Powiem tak - ja myślę, że UAM to fajna uczelnia, akurat Neofilologii nie lubię, bo uważam, że tam banda debili po korytarzach chodzi, ale to moja subiektywna ocena. Z tych popularniejszych kierunków - na germie jest dość ciężko, ale dobrze uczą, koleżanka z włoskiej też jest zadowolona. Jak będziesz miał/a jakieś dokładniejsze pytania chętnie odpowiem ;)

Gość uneetudiante.
Chciałabym zaocznie studiowac magisterium j.ang. Czy wiesz moze jak na magisterium z j.ang jest? Trudno jest sie dostac?

Gość neofilologia
Nie orientuję się dokładnie, ale zdaje mi się, że nie powinno być problemów z dostaniem się ;) Część ludzi rezygnuje z magisterek po licencjacie i w ten sposób zostają miejsca. W każdym razie na pewno warto próbować ;)

Gość uneetudiante.
Wlasnie bardzo chcialabym robic mgra na UAMie- A Ty robisz licencjat czy magisterium?

Gość uneetudiante.
Czytalam ze na zaoczna mgr jest rozmowa kwalifikacyjna, ze najpierw trzeba wybrać sobie seminarium. Rozmowe mam 6 października. Martwie sie,ze nie dostane sie :-(