Gość komiks Napisano Maj 22, 2012 jest powodem do obrazy? mam sąsiadów z którymi od czasu do czasu rozmawiam oni 2 dzień z rzędu siedzieli na tarasie (mieszkają pod nami) i do późnego wieczora dyskutowali i to bardzo głośno ze nie dało się spać pierwszego dnia zamknęliśmy okno by ich nie słyszeć jednak sytuacja powtórzyła się dnia następnego w dodatku robią grilla na balkonie wiec napisałam ze jest już po 23- ciej i czy kolejna noc mamy spać przy zamkniętym oknie ponieważ słyszymy dokładnie ich rozmowy, odpisali mi ze nie wiedzieli ze to tak słychać ( jasne) bardzo głośno rozmawiali , a później zapytali od którego momentu słyszeliśmy co mówią odpisałam dobranoc bo nie miałam czasu i ochoty odpisywać na takie pytanie stwierdzili ze w takim razie mało słyszałam '' odpisałam dokładnie to co usłyszałam' wtedy się uciszyli na maksa i dostałam smsa z wytłumaczeniem ze każdy musi sobie pogadać czasem itd dziś wracam z pracy i widzę jedna osobę na balkonie mowie cześć a on odpowiedział mi już z obraza no sorki czy to powód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach